Főoldal » Vagánykodni akartak az iskola előtt? Újabb részletek a Seregélyesen történt horrorbalesetről! (A cikk videót tartalmaz) Oszd meg!
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Vagánykodni akartak az iskola előtt? Újabb részletek a Seregélyesen történt horrorbalesetről! (A cikk videót tartalmaz) Oszd meg!

Tragikus véget ért a kamaszok száguldozása Seregélyesen.

A Tények információi szerint a két fiú autóval vitte volna iskolába a 17 éves lányt, ám végül nem álltak meg a suli előtt, hanem mentek még egy kört, hogy gyorsuljanak egyet az autóval.

Szemtanúk szerint akár 160-al is mehettek, sőt, farolgattak is, amikor a sofőr elvesztette az uralmát a kocsi felett, ígymegpördült, majd egy fának csapódott. A két fiú kirepült a kocsiból, a bent ülő lány pedig a roncsban vesztette életét.

 

http://tenyek.hu/musoraink/tenyek/275398_az-iskola-elott-halt-meg-a-tinilany.html

A szemtanúk közül többen rohantak az autóhoz, s először a két fiún próbáltak segíteni, mert csak később vették észre, hogy egy harmadik ember is ül az autóban, ám rajta már nem tudtak segíteni.

Az autó hátsó része olyan szinten roncsolódott, hogy nem is tudtak volna benyúlni érte. A lány életét a helyszínre érkező légi mentők sem tudták megmenteni.

Forrás: Tv2

Hasonló hírek

Halálos baleset történt az Üllői úton

Géza

Letartóztattak egy nigériai férfit Budapesten

Géza

Ovizsaru a bári óvodában

Géza