Hirmagazin.eu
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Vádat emelt az ügyészség egy nő és élettársa ellen, akik évekkel ezelőtt megölték közös csecseműjüket a főváros XVIII. kerületében

A vád szerint a budapesti nő otthon szülte meg az egészséges leánycsecsemőt, akit ezután élettársa segítésével megölt, majd a holttestet elrejtette, napokkal később pedig kidobta egy társasházi szeméttárolóba.

A vádlottak az elkövetést megelőző években élettársi kapcsolatban éltek, amelyből 2013 végén közös gyermekük is született, a nőnek pedig korábbi élettársi kapcsolatából volt egy másik gyermeke is. A nő 2014-ben teherbe esett, ám ekkorra már megromlott a kapcsolatuk, a férfi úgy vélte, hogy a gyermek nem az övé, és azt mondta, hogy ne szóljanak a terhességről senkinek. A nő így eltitkolta a terhességét a környezete előtt, arról nem szólt sem a szüleinek, sem a barátainak, és orvosnál sem járt. Várandósságát testalkata miatt a külvilág sem észlelte.

A vádirat szerint 2014. október 23-án a vádlottak, valamint a nő szülei és gyermekei mindannyian otthon tartózkodtak, amikor a vádlottnál a szülési fájdalmak beindultak. A nő ezt jelezte élettársának, akivel együtt bementek a fürdőszobába, ahol a nő megszülte a gyermeket, majd ezután a férfi által mondottak szerint megölte. Ezután az újszülött holttestét a nő – szintén az élettársa tudtával – elrejtette, majd csak két nappal később, október 25-én vitte el egy XVIII. kerületi társasház udvarán található szeméttárolóhoz, ahol az egyik szemetesbe tette; a holttestet másnap egy kukázó találta meg.

A vádirat szerint a leánycsecsemő élve született és életképes volt, halála erőszakos úton, fulladás miatt következett be. A Fővárosi Főügyészség ez alapján a vádlottakat minősített emberölés bűntettével vádolja, amit a férfi bűnsegédként követett el. A bűncselekmény a törvény szerint mindkettőjük esetében tíz évtől húsz évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Forrás: privatkopo.hu

Kiemelt kép: feol

Hasonló hírek

Rendőreink tetten érték a tolvajokat!

Géza

Lopás miatt keresi őket a rendőrség (+videó)

Géza

Soha ennyi gyorshajtót nem fogtak a rendőrök

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
EnglishFrenchGermanHungarian