Hirmagazin.eu
Főoldal » Vadabbnál vadabb teóriák láttak napvilágot az eltűnt maglódi vállalkozó ügyében: vajon tényleg hamis nyomokat hagytak maguk után az emberrablók?
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Vadabbnál vadabb teóriák láttak napvilágot az eltűnt maglódi vállalkozó ügyében: vajon tényleg hamis nyomokat hagytak maguk után az emberrablók?

Maglód — Rettegnek Pintér Gyula (50) szerettei és barátai: a maglódi vállalkozó pontosan két héttel ezelőtt tűnt el, továbbra sem tudnak róla semmit.

A férfinak a kutyájával, Répával együtt veszett nyoma, de az ebet május 15-én, öt nappal a férfi rejtélyes eltűnése után megtalálták Szlovákiában. Az állat előkerülése reményt adott, hátha Gyulának is gyorsan a nyomára akadnak, ám nem így történt.

– Az ismerősök körében ezerféle teória kering. Sokan továbbra sem hiszik el, hogy ez megtörténhetett, mások elméleteket gyártanak, sokszor elég vadakat is – kezdte a férfi egy jó ismerőse.

– Az egyik ilyen elmélet szerint a kutya megtalálásapontosabban a helyszín, ahol előkerült, csupán félrevezetés: azaz szerintünk nem a szlovákoknál kell keresni Gyulát – árulta el félve a férfi.

Gyula a kutyájával tűnt el, az eb azonban előkerült Szlovákiában. Egyesek szerint az elrablók ezzel csak félre akarják vezetni a hatóságokat

– Egy emberrabló nem lehet annyira amatőr, hogy a kutyát vagy a telefont otthagyja, ahol az esetleges bűncselekmény történt, hiszen akkor a rendőrök is hamar rátalálhattak volna már – fejtegette a helybéli ismerős.

A férfi elmondta, hogy Gyula számára valószínűleg nem lehetett ismeretlen az elrablója, hiszen a műhelyét és munkásságát a világon szinte mindenütt ismerték, még Amerikából is érkeztek hozzá ügyfelek luxusverdáikkal.

– Makulátlan ember volt, káros szenvedélyek nélkül. A családjának, a kutyájának és azoknak a bődületes autóknak élt. Komoly tiszteletet vívott ki magának – mondta az ismerőse, aki szerint minden nappal egyre kevesebb az esély arra, hogy Gyulát épségben megtalálják, de a férfi szerettei és rokonai nem adják fel a reményt.

Szakértelme miatt még Amerikából is megkeresték a férfit, akinek már két hete nyoma veszett / Fotó: Fuszek Gábor

Pintér Gyula egyébként a Blikk olvasói számára sem teljesen ismeretlen, hiszen 2012 februárjában nyilatkozott lapunknak. Ő javította ugyanis azt a Hummert, amely alatt beszakadt a Balaton jege. A férfi akkor büszkén újságolta: a járgányt megcsinálta, munkájának köszönhetően pedig újra hasíthatott az országúton a bivalyerős terepjáró. Kerestük a rendőrséget, hogy van-e bármilyen fejlemény az eltűnt férfi ügyében, információt azonban nem adhattak. A Blikk arról számolt be tegnap, hogy nem kizárt az összefüggés Pintér Gyula és az újpesti Antal Csaba eltűnése között, de a rendőrség ezt cáfolta.

Privát kopó is segíthet

Egy magánnyomozó-csapat sokkal gyorsabban, sokkal hatékonyabban és sokkal kisebb költséggel képes megtalálni az eltűnt személyt. Egy jó magánnyomozó-iroda tagjai képzettek, rendkívül tapasztaltak, a legmodernebb technológiát használják, emellett rengeteg adatbázishoz van hozzáférésük, így sokan fel is szokták bérelni őket.

blikk

Hasonló hírek

Villanyoszlopnak hajtott és meghalt egy autós Kecskeméten

Géza

Több milliós kárt okozott az ütközőbak a hatvani vonatban

info

Nehezen viselte a szakítást, ezért húsklopfolóval verte szét exe autóját egy pécsi nő

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!