Hirmagazin.eu
Főoldal » V4NA: Szabadon kószálhat a terrorista
Külföld

V4NA: Szabadon kószálhat a terrorista

A német nemzetvédelmi hivatal munkatársai “ketyegő bombának” tartják a szalafista nézeteket valló Ugur S.-t. Hiába folyik ellene terrorizmus miatt büntetőeljárás, mivel nincsenek ellene felhozható “egyértelmű bizonyítékok”, ezért az Iszlám Állam harcosa szabadon kószálhat Németországban.

A focus.de hírportálra hivatkozva a V4NA azt írja, Ugur S. szabadon terjesztheti radikális szalafista nézeteit, Mönchengladbachban több fiatal követőt is maga köré gyűjtött.

Annak ellenére, hogy a terrorelhárítás bizonyítékokkal rendelkezik, hogy Ugur S. nemzetbiztonsági veszélyt jelent az országra nézve, csak nehezen lehet ellene fellépni.

A férfi alkalmanként dzsihadistának hívatja magát, az észak-rajna-veszfáliai ügyész pedig militáns iszlamistaként tartja számon. Információik szerint a többszörösen büntetett előéletű 34 éves Ugur S. az Iszlám Állam egykori harcosa volt.

Ugur S. a közé a 250 észak-rajna-veszfáliai veszélyt jelentő iszlamista közé tartozik, akik a terrorelhárításnak a legfőbb problémát jelentik. Az elmúlt években összesen 1050 iszlamista utazott ki Németországból, hogy az Iszlám Állam oldalán harcoljon. Közülük 350-en meghaltak, egyharmaduk viszont visszatért. Csak a Rajnánál és a Ruhr-vidéken 2018 óta 85 visszatérőt tartanak számon, köztük 20 nőt és 19 gyermeket.

Ugur S. tevékenységét nem tudják megállítani. Az ügyészség már 3 éve is folytatott ellene eljárást, súlyos állam elleni erőszakos cselekmény előkészítése miatt. A düsseldorfi bíróság azonban úgy döntött, hogy

nem áll rendelkezésre elég bizonyíték, hogy megállapítsák, hogy Szíriában harcokban vett részt.

Szerintük a történteket csak „kitalálta”, hogy henceghessen szalafista körökben.

Nem sokkal később a német szövetségi bűnügyi hivatal megküldte Ugur S. Iszlám Államhoz való kötődéséről szóló bizonyítékot, de már késő volt. A törvények szerint nem lehet valakit kétszer ugyanazért beperelni.

Azonban, hogy a vádlott erőszakra hajlamos, az bebizonyosodott 2016-ban, amikor súlyosan bántalmazta jegyesét és annak 11 éves kisfiát.

Ugur S. a fiút megkorbácsolta, lábán és nyakán hosszú kendővel megkötözte úgy, hogy fennállt a megfulladás veszélye. Eközben nevetve vetette oda áldozatának, hogy Szíriában a gyerekeknek sokkal rosszabbat kellett a kiállniuk, mert veréssel lettek jó harcosok.

A fiú terhes anyját késsel kínozta, megvágta, hasba rúgta, fojtogatta. A 2 év 9 hónapos börtönbüntetéséből 2018. március 14-én szabadult, és újból a hatóságok figyelmébe került.

Ugur S-nél a kitoloncolás fel sem merülhet, mivel Németországban született, német állampolgár.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Élő adásban csapott bele a villám az időjósba

Mazsi

Előtérbe került a biztonság

Edit

A migráció fogságában Merkel és Macron! Oszd meg!

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!