Főoldal » Üzent Schumacher családja, örülhetnek a rajongók
Sporthirek

Üzent Schumacher családja, örülhetnek a rajongók

Sa­bine Kehm me­ne­dzser sze­rint nyu­god­tan ün­ne­pel­het­nek Schumi szur­ko­lói. A csa­lád is ezt sze­retné.

Több mint három éve szenvedett majdnem végzetes sí balesetet Michael Schumacher. Azóta a család titkolózik, a rajongók kíváncsiságát kiszolgálni igyekvő sajtó pedig jobb híján találgat az állapotáról. A kommunikációt vezénylő Sabine Kehm menedzser most üzent a szurkolóknak: örüljenek nyugodtan!

Üzent Schumacher családja, örülhetnek a rajongók
Schumi rajongói nyugodtan ünnepelhetik a régi sikereket
Fotó: Twitter

Schumi felesége és gyermekei azt kérik a rajongóktól, hogy ne hagyják magukat befolyásolni kedvencük hogylététől. Inkább attól függetlenül, örömmel emlékezzenek vissza, ünnepeljék a régi, szép idők sikereit.

“Az embereknek szükségük van egy szelepre, hogy ünnepelhessék Michael egykori sikereit. Néha nem tudják, hogy ebben a helyzetben hogyan mutathatná ki az örömüket. Például szabad nevetni egy kedves jeleneten valamely régi versenyéből, ha ő ilyen állapotban van? Szerintem a szurkolóknak feltétlenül így kell tenniük!

Michael mindig is különválasztotta a magán- és a sportéletét, tehát a rajongóknak töretlenül ünnepelniük kell a sikereit

– fejtegette Sabine Kehm a Motorsport-Totalnak.

Üzent Schumacher családja, örülhetnek a rajongók 1
Sabine Kehm évek óta birkózik az emberek kíváncsiságával
Fotó: AFP

A menedzser által emlegetett “szelepnek” szánják a néhány hete megújított közösségi felületeket, például a Facebookon. Ezeken a csatornákon nem Schumacher állapotáról kapnak híreket a rajongók, hanem alkalmat és módot kedvencük régi eredményeinek az ünneplésére.

Mindenkinek tiszteletben kéne tartania, hogy a család szeretné megvédeni a magánéletét

– hangsúlyozta Kehm, majd hozzátette: a közösségi oldalak nem csak a szurkolóknak, de Schumi szeretteinek is fontosak.

“Csodálkoztunk az állandó támogatáson, és a folyamatos jókívánságokon oly sok szurkolótól. Így aztán azt mondtuk: annyira kedves ezeknek az embereknek a törődése, próbáljunk hát visszaadni valamit”

– utalt a menedzser a közösségi oldalak felélesztésén túl a család két új kezdeményezésére is: a Keep Fighting (Küzdj tovább) díj megalapítására, és a jövőre Kölnben megnyíló Michael Schumacher-kiállításra.

Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

Hatalmasat hibázott a Ferrari Monacóban

Géza

Kilinccsel előre

Edit

Miklós Edit és Samsal Dalibor három aranyérme az alpesi sí ob-n

info