Hirmagazin.eu
Főoldal » Üzenetet küldött a túlvilágról Robin Williams
Ezotéria: álomfejtés, jövendölés, gyógyítások

Üzenetet küldött a túlvilágról Robin Williams

Egy paranormális kutató meglepő szerkezetet készített, az úgynevezett szellemdobozt. Ezen keresztül próbálta felvenni a kapcsolatot a 2014-ben öngyilkosságot elkövetett komikussal. Úgy tűnik, sikerült is…

A színész és a stand-up komikust, Robin Williams-t világszerte szerették. 63 évesen, 2014-ben veszítettük el őt, öngyilkos lett. Filmjeiben még ma is tovább él, velünk van a képernyőkön, és az interneten. Ennél azonban tovább megy Steve Huff, paranormális kutató, aki azt állítja, hogy sikerült kapcsolatba lépnie a népszerű komikus szellemével, egy szellemdoboz nevű szerkezet segítségével.

A készülékkel még azon a napon kezdett el dolgozni a kutató, amikor a komikus meghalt. A szerkezet lényege, hogy a rádiófrekvenciákat szkenneli és lehetővé teszi a túlvilági entitásoknak, hogy változtassanak a hullámhosszon. Az így nyert kakofónikus hangzavarból pedig sokszor értelmes, válasznak tűnő hangfoszlányok jönnek létre…

A hátborzongató hangfelvételt ide kattintva hallgathatod meg!

Üzenetet küldött a túlvilágról Robin Williams 1

Steve Huff úgy véli, hogy sikerült kapcsolatba lépnie Robin szellemével. Azt állítja a videójában, hogy ez a kapcsolatfelvétel nem jelenti azt, hogy nem tartja tiszteletben Robin Williams emlékét. Ő így tiszteleg az elhuny komikus előtt. Steve hosszú évek óta kommunikál a szellemekkel, és azt állítja, hogy egyes esetekben látni is képes őket. Gyakran érzi és hallja őket, miközben megpróbál kommunikálni velük.

Üzenetet küldött a túlvilágról Robin Williams 2
Steve Huff úgy véli, hogy sikerült kapcsolatba lépnie Robin szellemével.

A Robin Williams-szel készült szellemdobozos felvételen ilyen válaszok hallhatóak:

…Várunk… …ez a mennyben van… …b*ssza meg… …Robin jöhet… …halott vagyok… …fényes… …itt vagyok apával…

Üzenetet küldött a túlvilágról Robin Williams 3

Hogy mennyire megbízható a szellemdobozos technika, sajnos szinte lehetetlen meghatározni. Mindenesetre igen érdekes eredmények születtek használata során… Hasonlóval állítólag Edison is kísérletezett, bár ő inkább a fehér zaj jelenséggel próbált kezdeni valamit… Állítólag el is készített egy szerkezetet, amelyet azonban sosem mutatott be nyilvánosan. Később ennek is nyoma veszett, Edison pedig a sírba vitte a titkát.

Forrás: www.freaklore.com/Ripost

Hasonló hírek

Nostradamus szerint ez vár ránk 2017-ben

Mazsi

Felháborító! Egy 22 éves lány belehalt az ördögűzésbe

info

Így láthatod az aurád, 5 perces gyakorlat!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!