Főoldal » Ütött, rúgott és fenyegetőzött (A cikk videót tartalmaz)
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Ütött, rúgott és fenyegetőzött (A cikk videót tartalmaz)

Békés megyében a rendőrség őrizetbe vett egy eleki férfit, mert a gyanú szerint bántalmazta ismerősét és barátnőjét. Emellett egy szociális ügyintézőt is megfenyegetett. (2018. 10. 10., sze – 15:22, Békés Megyei Rendőr-főkapitányság)

A Gyulai Rendőrkapitányság és a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei 2018. október 10-én, 6 óra körül, Gyulán elfogtak egy férfit. A 30 éves eleki férfi a gyanú szerint 2018. május 29-én, Eleken, egy benzinkúton szóváltás után többször megütötte és megrúgta az egyik ismerősét. A bántalmazott férfi súlyos sérülést szenvedett.

Ezután, 2018. július 27-én, Békéscsabán, az egyik áruház előtt, majd az autójában többször megütötte barátnőjét. Egy hónappal később, 2018. augusztus 30-án, Eleken pedig megfenyegetett egy szociális ügyintézőt azzal, hogy bántalmazza, ha a közérdekű munkavégzése kapcsán nem számolja el a teljes előírt munkaidőt akkor is, amikor késik, vagy korábban megy haza. Azért, hogy a követelésének nyomatékot adjon, egyszer meg is lökte az ügyintézőt.

A Gyulai Rendőrkapitányság a testi sértés, a garázdaság, a személyi szabadság megsértés, valamint a hivatalos személy elleni erőszak elkövetésével gyanúsított férfit őrizetbe vette.

Forrás: police.hu

Hasonló hírek

Újabb illegális migránsok..

Géza

Szerb cigarettacsempészeket fogtak el rendőreink – ítélet gyorsított eljárásban

Géza

Bűnmegelőzés: Felkeresik az időseket a zalai rendőrök

info