Hirmagazin.eu
Főoldal » Utcai zavargásokra készül Nagy-Britannia
Külföld

Utcai zavargásokra készül Nagy-Britannia

A “hard Bre­xit” ese­tén za­var­gá­sokra szá­mí­ta­nak már­ci­us­ban. Friss hír, hogy nem csu­pán a rend­őr­ség ké­szü­lő­dik, hanem 3500 ka­to­nát is moz­gó­sí­ta­nak.

Sem Theresa May, sem más nem tudhatja még, hogy a brit miniszterelnök képes lesz-e elfogadtatni a brit parlamenttel az EU-val kötött megállapodást. Majd januárban kiderül.

Egy mostani hír viszont arról szól, hogy May már a legrosszabbra, a “hard Brexitre” is készül.Az ugyanis szinte biztos, hogy a megállapodás nélküli kiválás utcai zavargásokat fog okozni azoknak a részvételével, akik mindvégig ellenezték a Brexitet, és akik rettegnek a hard Brexit következményeitől.

A hír szerint London 3500 katonát mozgósít a “No deal” /nincs üzlet/ azaz a hard Brexit esetére, hogy azok segítsék csillapítani a kedélyeket.

Gavin Williamson védelmi miniszter azt mondta az Brit Alsóházban:  azért kell a katonaság, hogy “vészhelyzetben segítse a kormányzati intézményeket.”

A Sunday Times a közelmúltban idézett egy belső kormányzati közleményből, amely szerint a brit rendőrség egy “hard Brexit” esetén felkészül a “zavargások széles körű kezelésére.”

Ráadásul a brit gazdaság idei és jövő évi növekedése a leggyengébb lehet az utolsó 2009-es recesszió óta – figyelmeztetett a Brit Kereskedelmi Kamara, a Portfolio szerint. Az üzleti szövetség arra is számít, hogy a font gyengélkedése az euróval és a dollárral szemben tovább hajtja majd felfelé az inflációt, ami csökkenti a fogyasztók elkölthető jövedelmét, az üzleti beruházások pedig az idei csökkenés után jövőre sem lódulnak meg.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Orbán Viktor Miniszterelnökünk: Magyarországot és Japánt több dolog köti össze, mint amennyi szétválasztja

Géza

Ismét szállodában mészároltak dzsihadisták

Edit

Putyin: Bátor és érett döntés volt Trump részéről a csúcstalálkozó

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------