Hirmagazin.eu
Főoldal » Uru és a Huru, Inci és a Finci, Stan és Pan, avagy újra együtt a balhés páros, Aleosz és Baukó..
Bulvár

Uru és a Huru, Inci és a Finci, Stan és Pan, avagy újra együtt a balhés páros, Aleosz és Baukó..

Barátság, majd óriási drámázás és balhék után ugye Alekosz és Baukó Éva perbe-haragba keveredtek, aztán a görög-magyar valósághős júliusban visszavonta egykori valóvilágos sortársa elleni keresetét a bíróságon. És most este meg már boldogan együtt szülinapoznak.

Erről Te sem maradhatsz le!

Mint ismert, a nyáron kezdődött az év celeb-botránypere. Alekosz becsületsértéssel és rágalmazással vádolta meg Baukó Évát, így az elválaszthatatlan barátokból egy szempillantásra ellenségek lettek. Aztán jött az újabb balhé, miután Alekosz azt állította, Évának egy műsorvezetővel lehetett viszonyaA vádakat Éva tagadta, s tiszta vizet öntött a pohárba. Elmesélte, hogy egy tévés hölgy kérte meg, buktassa le műsorvezető párját, hogy megcsalja-e, ám az üzenetváltáson kívül több nem történt köztük. Nos, ezek után Alekosz elállt a “gyalázatpertől” – ahogy akkor nevezte kettejük jogi konfliktusát.

Erről Te sem maradhatsz le!

Ma este pedig Baukó Éva Facebook oldalán túlfűtött közös kép jelent meg kettejükről. Éva ugyanis elment Alekoszhoz megünnepelni a születésnapját. Alekosz ma 43 éves. A képen forrón összesimulva láthatjuk a párost. Azt, hogy mi történik még majd az éjszaka folyamán, nem tudni, de Baukó Évának volt egy sokatmondó élő videója is a buli eseményeiről. Láttuk, meg néhány százan még megnézték, de már nem elérhető. Így nem mondjuk el, hogy milyen alkoholos dolgok voltak benne meg ilyesmi…

Viszont itt a közös kép, ami alatt a kommentelők pedzegetik is, hogy akkor ezek szerint szent a béke:

blikk

Hasonló hírek

Rihanna óriási dekoltázzsal sokkol

info

Hatalmasat zakózott a figyelmetlen popénekesnő

Edit

Öngyilkos lett Tina Turner fia

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!