Hirmagazin.eu
Főoldal » Üres beszéd volt csak a milliárdosok felajánlása a Notre-Dame felújítására?
Külföld

Üres beszéd volt csak a milliárdosok felajánlása a Notre-Dame felújítására?

Egyházi és üzleti hivatalos személyek szerint egy fillér nem érkezett még a nagy, milliárdos felajánlóktól a párizsi Notre-Dame újjáépítésére – írja a Bloombergre hivatkozva a Portfolio.hu.

Egyelőre úgy tűnik, csak hangzatos szavak voltak a milliárdosok részéről, hogy nagy pénzekkel segítik a Notre-Dame újjáépítését, ugyanis egyházi és üzleti hivatalos személyek szerint főként amerikai és francia “közemberek” azok, akik alapítványokon keresztül igyekeznek anyagilag támogatni az építkezést – írja a Portfolio.hu a Bloomberg híre alapján.

Közel egymilliárd dollárt ajánlottak fel Franciaország leggazdagabb családjai és jól menő cégei. Ezek több mint felét 5 gazdag francia család adta össze: Bernard Arnault családja (LVMH), a Bettencourt-család (L’Oreal), Francois-Henri Pinault (az ő tulajdonában van egyebek mellett a Saint Laurent, az Alexander McQueen vagy a Gucci), Marc Ladreit de Lacharriere (Fimalac), Martin és Olivier Bouygues (Bouygues Csoport).

A Notre-Dame szóvivője szerint a milliárdos adakozók fillérre pontosan tudni akarják, mire költik a pénzüket, és amíg ezek a pontos tervek nincsenek meg, nem hajlandóak pénzt utalni az építkezéshez, holott április óta 150 munkás dolgozik folyamatosan a helyreállításon.

Bloomberg, Portfolio,Napi

Hasonló hírek

Saját édesapja lőtte fejbe a tinilányt karácsonykor!

Mazsi

A legbénább, legbalfaszabb rablók Belgiumban, de talán Európában is (A cikk videót tartalmaz)

Géza

Előkerült egy videó a horrorbalesetről: így száguldott bele a magyar család kocsijába a BMW-s a horvát fizetőkapunál

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------