Hirmagazin.eu
Főoldal » Unokája feltörte Pécsi Ildikó házát
Bulvár

Unokája feltörte Pécsi Ildikó házát

Sem a kicserélt zár, sem a bírói végzés nem tartja vissza attól ifjabb Szűcs Csabát, hogy továbbra is Pécsi Ildikó házában éljen. A Kossuth-díjas színésznőnek pedig már nincs ereje tovább hadakozni az unokájával.

Hiába a hat évig tartó pereskedés, a tavaly áprilisi bírói végzés és az egy hónappal ezelőtti kilakoltatás, Pécsi Ildikó unokáját még végrehajtókkal sem sikerült kitenni a színésznő budai házából. A Ripost a múlt héten megtudta, hogy ifjabb Szűcs Csaba a május 7-ei kilakoltatás után pár nappal zárat cserélt, és visszafoglalta a lakást. És bár a színművésznő megbízottja azonnal új zárat szereltetett fel, ez sem vezetett célra.

Szerdán lapunk munkatársa a Buda egyik legdrágább részén álló ingatlannál járt, ahol az unoka – bár a csengetésre nem nyitott ajtót – ma is lakik. Szomszédai szerették volna névtelenségüket megőrizni, de szívesen elbeszélgettek munkatársunkkal elmesélve, hogy a környéken kiskora óta mindenki ismeri és kedveli Csabit. Igazi jólnevelt, kedves srác, aki mostanában is csendben éldegél a házsor legszélső lakásában.

Buliktól, hangoskodástól, botrányoktól mentesen, és vélhetően épp a vizsgaidőszaka kellős közepén tart. Hozzátették, hogy korábban édesapjával is sokat látták együtt, mivel egy időben ő hozta-vitte edzésekre a fiát.

Pécsi Ildikó ügyvédje elmondta, hogy a botrányos zárcsere után Csaba másodszor is visszafoglalta a házat.

– Amikor Ildikó megbízottja azzal szembesült, hogy a végrehajtó által föltett zárat kicserélték, és unokája ismét birtokba vette a házat, azonnal új zárat tetetett fel. Második alkalommal azonban ugyanez történt. Le is van fotózva, és a szomszédok is mondják, hogy a gyerek jól érzi ott magát – árulta el lapunknak dr. Magyar György, aki fontosnak tartotta leszögezni: ifjabb Szűcs Csaba jogellenesen tartózkodik a budai házban.

A történet folytatása Pécsi Ildikón múlik.

– Ez magánlaksértés, Ildikó dönti el, tesz-e magánindítványt és feljelentést a rendőrségen. Én úgy gondolom, senki nem költözhet be engedély nélkül más lakásába. Az úriember nagykorú, önállóan felel a cselekedeteiért, és ki lesz onnan tiltva – tette hozzá az ügyvéd.

A jelek szerint a 79 éves művésznő azonban másik utat választ. Lapunk megkeresésére fáradt hangon csak annyit mondott: belefáradt ebbe a kálvá­riába, elege van, nem szeretne ezzel foglalkozni.

Bár a zárcserével akár évekig is elbíbelődhetnek a felek, úgy tűnik, hogy Csaba számára a nagymama fásultsága a kulcs a budai lakáshoz.

bors

Hasonló hírek

A Hoff uralkodik Hasselhoff fölött

info

Gregor Bernadett: Beláthatatlan hatása lenne, ha leállnék a tablettákkal!

Edit

Eltűnt a lakásából: Nyomoz a bíróság Pécsi Ildikó fia után!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!