Hirmagazin.eu
Főoldal » Ünneprontók
Bulvár

Ünneprontók

35 szülinapozót tartóztattak le. Hangosan partiztak, nők és férfiak vegyesen. Ráadásul ittak is, és tánc is volt, meg drog is fogyott. Példás büntetést követel az internet népe.

ünneprontók

Szaúd-Arábiában eleve nem nézik jó szemmel, ha születésnapot ül valaki. Ez nyugati szokás, a vahabita, vagyis mindenben a Korán betű szerinti követésén alapuló értékrendbe pedig egyáltalán nem fér bele. Van szó ott szülinapról? Na ugye…

Persze azért van, aki partit rendez ilyenkor. A külföldiek szinte mindig. Így tett az a 25 férfi és tíz nő is, akik egy szabadidő-központban tartottak bulit Mekka mellett. A Gulf News szerint mind ázsiai utazók voltak. A partin rajtaütött a vallásrendőrség, és a helyi lapok beszámolója szerint italokat és drogot kobzott el. És ha ez nem volna elég, a férfiak és nők táncoltak is, méghozzá hangos zenére. De nem sokáig: őrizetbe vették őket.

Szaúd-Arábiában tilos az alkohol és a drog, börtön, korbácsolás vagy akár halálbüntetés terhe mellett. De tilos a zene, a tánc is, nem beszélve az egymással rokoni kapcsolatban nem álló férfiak és nők keveredéséről- írja a globoport.hu.

A közösségi médiában felhorkantak hát az emberek. Kemény büntetést követelnek az ital és a drog miatt, és külön sérelmezik, hogy a züllött parti a szent város, Mekka közelében volt. Társadalomellenes bűntényről írnak, és azt sürgetik, hogy toloncolják ki az elkövetőket az országból, persze, csak azután, hogy alaposan megbüntették őket.

Az ilyen rajtaütések nem ritkák, nyáron két helyen egyszerre jelentek meg a vallásrendőrség emberei, mert azt a hírt kapták, hogy mindkét bulin főleg melegek vesznek részt. A hírek szerint ott is találtak alkoholt és hasist, a résztvevőket átadták a rendőrségnek.

 

Forrás: világszám

Hasonló hírek

Pirner Alma kiakadt, mert nem szoptathatott – VIDEÓ

Mazsi

El sem hiszed, kivel jött össze Szulák Andrea volt párja! – Fotó

Mazsi

Már elég csúnya boszorkánynak néz ki Madonna

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------