Hirmagazin.eu
Főoldal » Undorító dolgot műveltek II. Erzsébettel az interneten
Bulvár

Undorító dolgot műveltek II. Erzsébettel az interneten

Ren­ge­teg rossz­in­du­latú em­ber­rel lehet ta­lál­kozni az in­ter­ne­ten, van­nak, akik pél­dául sza­bad­ide­jük­ben a ki­rálynő ha­lál­hí­rét ter­jesz­tik.

Több ezren kaptak a szívükhöz, amikor megnyitották a Twittert és meglátták a II. Erzsébet haláláról szóló híreket. A közösségi oldalon a #RIPQueenElizabeth hashtag kezdett terjedni, de csak álhírről volt szó. Egy csapat internetes troll kezdte el terjeszteni a pletykát a Reddit nevű oldalon, ami igen gyorsan tovább terjedt a Twitterre is. Egyesek még hitelesnek tűnő cikkeket is idéztek. Sőt, egyesek odáig merészkedtek, hogy már gyilkosságról beszéltek.

Az álhír a héten kezdett terjedni az u/beefy_cabbage nevű felhasználó posztja alapján, amely szerint a királynő január 5-én elhunyt, persze mindez nem igaz – írja a Daily Star.

II. Erzsébet jelenleg 92 éves és a leghosszabb távon uralkodó nő a történelemben. Február 6-án lesz 67 éve a trónon, miután 1952-ben átvette az uralkodást édesapjától, IV. Györgytől.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Így él ma a Tövismadarak sármos Ralph atyája – 84 éves Richard Chamberlain

Mazsi

Először állt kamera elé a betegsége óta Sas József – Így néz ki most – VIDEÓ

Mazsi

Kedvesének nem tetszik, hogy párja másokkal is megosztja az ágyát

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------