Hirmagazin.eu
Főoldal » Undorító, amit 28 éve tettem a férjemmel! De nem bánom, csak így tudtam megszerezni
Életmód hírek

Undorító, amit 28 éve tettem a férjemmel! De nem bánom, csak így tudtam megszerezni

Gyerekeink már felnőttek, mi meg a férjemmel boldogan és nagy egyetértésben neveltük fel őket. De a kezdet nem volt ilyen egyszerű. Most már bevallhatom: 28 évvel ezelőtt a gyerekeim apját, a későbbi (és mai) férjemet némi csellel, mondhatni zsarolással vettem rá arra, hogy feleségül vegyen.

Előre elterveztem, hogy márpedig én el fogom csábítani! Jóképű volt, komoly, egy igazi férjnek és apának való srác, aki sajnos a barátnőmnek udvarolt, kitartó hevességgel. Végig a gimi alatt nagyon irigyeltem ezért Ildikót, de mégse csábíthattam el a legjobb barátnőm pasiját.

Ám amikor összevesztek, azonnal éltem a lehetőséggel, és – ahogy mondani szokták – az ölemben vigasztaltam meg Tomit. A szalagavatónkon kicsit többet ittunk a kelleténél. Tomi elmondta, hogy Ildivel mindennek vége. Szakítottak. Ildi megcsalta és ő az ilyesmit nem tudja elviselni. Én pedig ezerrel vigasztaltam. Felcsaltam a kollégiumba. Akkor a koleszban már enyhült a szigor, végül is már végzősök, negyedikesek voltunk. Az éjszakai portás félrenézett, ha a lányok fiúkkal tértek haza.

A szobánkban, csak egy harmadikos lány aludt, jó mélyen a másik emeletes ágy túlfelén. Addigra Tomi már alaposan elázott. Ahogy a párnára ért a feje, már aludt is. Másnap persze azt hitte, hogy lefeküdtünk egymással, ezért aztán kerülte is egy darabig a velem való találkozást. Én meg nem mondtam meg neki az igazat – pontosabban két hét múlva azzal hívtam fel, hogy baj van. Nem jött meg.

És hogy szerezzen pénzt abortuszra. Ezen rettenetesen felháborodott, és egyszerűen megtiltotta, hogy elvetessem a gyerekünket. Azt mondta, hogy inkább elvesz feleségül. Nos így lettünk, 28 évvel ezelőtt férj és feleség.

Már a következő együttléteink egyikén teherbe estem Jancsikával, akit egy kicsit „túlhordva” szültem meg később. De ez végülis nem tűnt fel senkinek. És minden jó, ha vége jó: az én „kizsarolt” házasságom végül nagyon jól sikerült. Ma is együtt vagyunk. És van két gyönyörű felnőtt gyerekünk.

Forrás

Hasonló hírek

Egy nyakláncot kapott a szerelmétől. Másfél év múlva derült ki az igazság, hogy mit rejt magában az ékszer!

Mazsi

Búcsút inthetsz a cukorbetegségnek, a daganatoknak, és az elhízásnak!

Mazsi

A boldogtalanság nem öl meg

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------