Hirmagazin.eu
Főoldal » Újra Pesten a sminktetoválók Celine Dionja
Divat, szépségápolás

Újra Pesten a sminktetoválók Celine Dionja

Kétnapos mesterképzést tart Budapesten Nataliya Yeremenko, akit világszerte a szálazott szemöldök királynőjének tartanak.

Blikk

Munkáját a magyar sminktetoválók is ámulattal figyelik, Patkós Alexandra ezért döntött úgy, hogy július 29-én és 30-án újra meginvitálja az észt származású hölgyet. Nataliya Yeremenko nevét a világon mindenhol ismerik. Képzésein állandó telt ház van, mert soha nem másol, hanem egyedi stílust teremt, ezért nyugodtan kijelenthető, hogy ő a világ legélethűbb szemöldöktetoválási módszerének a megalkotója. Világszerte több mint kétezer tanítványa van, és csak idén 15 országban tart előadást.

Patkós Alexandra sminktetováló specialista, a mesterképzés szervezője arról beszélt, Nataliya képes új stílusokat, ábrázolási módszereket honosítani a sminktetoválásban, és akár fél év leforgás alatt egy új technikát megalkotni.

Kép: Alexandra Academy

– Ha ez a géniusz alkot valami újat, akkor a híressé vált sminktetoválók is azonnal követik, és megtanulják módszereit, alkalmazzák stílusjegyeit. Bárki, aki látja a munkáit, alig akarja elhinni, hogy az szemöldöktetoválás, és nem eredeti szemöldök. A magyar sminktetoválók előtt hatalmas lehetőség nyílik meg most, hiszen első kézből, a mestertől leshetik el a titkokat – fogalmazott a szakember, akinél a hazai ismert sminktetoválók nagy része tanult vagy inspirációt szerzett.

A szervezéssel kapcsolatban elmondta, sok odafigyelést igényel, de sok örömet is tartogat a számukra. Nataliyának is van menedzsere, és különleges kérései, amelyeket örömmel teljesítenek, hiszen nagy megtiszteltetés számukra másodszor is vendégül látni őt.

Nataliya Yeremenko. Kép: nataliyayeremenko.com

– Európában a legnagyobb mesterképzése a budapesti volt, itt volt ugyanis a legtöbb résztvevő, ezért örömmel jön vissza újra, hogy a két vadonatúj, 2018-ban kifejlesztett technikáját az elsők között a magyar sminktetoválóknak oktassa – tetette hozzá Patkós Alexandra.

A képzés első napján a W-Brows technika kerül terítékre, amely egy olyan realisztikus szálrendezésű szemöldök, melyet ámulattal csodálunk, kecses, hullámzó, elvékonyodó ívekkel és szálakkal, különleges színhatásokkal, púderszerű satírozásokkal, művészi aspektusokkal. A második napon Nataliya a Delicate Eyshadow-t, a satíros szemhéj technikát mutatja be, amelynek alkalmazásával elhagyható a szemceruza és a szemhéjpúder mindennapos használata. Nataliya Yeremenko arról is beszélt, hogy a magyaroknak nagy a tudásvágya, és több olyan tanítványa is akad hazánkból, aki sikeresen elsajátította a technikáit.

Kép: Alexandra Academy

– A magyar sminktetováló mesterek rendkívül figyelmesek és előzékenyek, a kurzusaimon teljes erőbedobással dolgoznak, és minden feladatot maximális koncentráltsággal teljesítenek. Alig várom, hogy találkozzak az új diákjaimmal, és megnézzem, hol tartanak. Biztos vagyok benne, hogy sokat fejlődtek a magyarok, mert tavaly tehetséges emberekkel találkoztam, akik nyitottak voltak az újdonságokra – fogalmazott a mester.

A sminktetoválás legújabb trendjeivel kapcsolatban azt mondta, a kiváló minőség és a szép eredmény sosem megy majd ki a divatból.

– Igaz, hogy napjainkban rengeteg új technika és módszer jelenik meg a szakmában, de hiszem, hogy a mestereknek a természetességet, az esztétikusságot és az élethűséget kell szem előtt tartaniuk. A legnagyobb kihívás az, hogy megtaláljuk a megfelelő technikát a megfelelő bőrtípushoz. A legfontosabb, hogy olyan univerzális módszert találjunk, amely minden bőrtípuson megfelelő hatást ad vissza – tette hozzá “Celine Dion”.

Forrás: eletforma.hu

Hasonló hírek

Cuki Disney divat most a menő

Edit

Biztos, hogy jól mosod le a szemsminked?

info

Ezt a 10 aszpirin trükköt minden nőnek ismernie kell!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------