Hirmagazin.eu
Főoldal » Újra nyit a Fábry Klub
Tudástár - minden érdekesség

Újra nyit a Fábry Klub

Október végén nyitják meg újra kapuit a legendás kassai Fábry Klub. A helyiség átadását eredetileg június végére tervezte a Csemadok kassai választmánya, de a komplex felújítás és a későn folyósított támogatások miatt csak most kerülhet rá sor – írja az ujszo.com.

A klub a kilencvenes évek elején már nagyon rossz állapotban volt, a modern igények és a szigorú előírások miatt nem működhetett tovább. 1990-ben zárt be. Évek óta terveztük a felújítást, és már csupán pár lépésnyire vagyunk a céltól, október 28-tól újra megnyílik a központ– közölte Kolár Péter, a Csemadok kassai választmányának elnöke.

A terem megnyitóját október 28-ra, II. Rákóczi Ferenc újratemetésének napjára, a szlovák–magyar együttműködés hetére tervezi. A felújított klubban kávézó is nyílik.

Forrás: librarius;

Hasonló hírek

Megtalálták I. Géza király sírhelyét

Géza

Egy haldokló csillagot ábrázolhatnak hatezer éves kőkarcolatok Kasmírban

Géza

Élet a halál után? Lefagyasztották a rákos tinédzser testét

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------