Főoldal » Újra migránsok! Beengedték őket egy fesztiválra Londonban, az eredmény: tömeges késelés! Oszd meg!
Külföld

Újra migránsok! Beengedték őket egy fesztiválra Londonban, az eredmény: tömeges késelés! Oszd meg!

Több embert is megkéseltek egy zenei fesztiválon London mellett, ezért a rendőrség nagy erőkkel szállt ki a helyszínre – írta meg a Ripost.

Több embert szúrt sebbel szállítottak kórházba a Garage National fesztiválról. Két embert mentőhelikopter szállított el, a harmadik maga ment be egy kórházba, míg a negyedik férfit a helyszínen látták el.

A londoni rendőrség szóvivője azt mondta a Daily Star Online-nak, hogy június 30-án riasztották őket számos szúrt seb miatt a Hainault Forest Country Parkba. A mentésben a rendőrség, a mentőszolgálat és a londoni légi mentőszolgálat vett részt.

Egy szemtanú a Twitteren azt írta, hogy előtte szúrtak meg valakit, majd hozzátette, hogy ez volt a legijesztőbb dolog az életében. Egy másik szemtanú arról számolt be, hogy az egyik áldozatot törött üveggel szúrták nyakon.

A rendőrség nyomoz a támadás miatt, eddig még nem tartóztattak le senkit. A londoni rendőrség idén legkevesebb nyolcvan migránsok által elkövetett bűncselekmény miatt nyomoz – írja a Daily Star.

Forrás: Daily Star Online

Hasonló hírek

Németország nem viszi el a Görögországban rekedt menedékkérőket

Edit

Az oroszok 74 százaléka újraválasztaná Putyint

Edit

“Öntől undorodom” – a Sargentini vita legerősebb pillanatai.. (A cikk videót tartalmaz) Oszd meg!

Géza