Hirmagazin.eu
Főoldal » Újra megmérettettek a Balaton szépségei
Bulvár

Újra megmérettettek a Balaton szépségei

hirmagazin_2015-07-04_074515

Ismét a zsűri elé léptek a Miss Balaton legszebb lányai. A gyönyörű hölgyeknek most még többet kellett megmutatniuk személyiségükből, hiszen kisugárzásukat és fellépésüket is pontozta a zsűri. Iszak Eszti és Epres Panni elárulta, hogy milyen szempontok alapján figyelik a versenyzőket, akik közül már csak 32-en juthatnak tovább a következő fordulóra.

Ragyogó napsütéssel és gyönyörű lányokkal indult el a Miss Balaton by Cosmopolitan második balatonfüredi válogatója. A top 50 szépség a zsűri és a közönség szavazatai alapján jutott tovább, és a héten eldől, hogy kik kerülnek be a legjobb 32 közé. Természetesen a versenyzőknek most sem egyedül kellett felkészülniük a megmérettetésre, hiszen olyan rutinos trénerek segítették őket, mint Magony Szilvi, Dobó Ági, Lipcsei Betta és Szabó Dóri. A hasznos tanácsokra nagy szükség volt, ugyanis a szakmai zsűri minden részletre odafigyelt. Epres Panni, Iszak Eszti, Farkas Tímea és Seres Attila is különböző szempontok alapján értékelte a lányokat.

„Az első castinghoz képest több idő jutott a lányokra, így még jobban megismerhettem a versenyzőket. Külön öröm, hogy megfogadták korábbi tanácsainkat és komolyan foglalkoztak sminkjük elkészítésével és az egészséges táplálkozással” – kezdte Iszak Eszti, aki elárulta, hogy mire figyel leginkább a válogatás során. „Kommunikációs tanácsadóként a beszédre, artikulációra és az előadásmódra különösen odafigyelek, ami viszont fontos, hogy nem egy mindenben tökéletes „mű lányt” keresünk, hanem egy olyan hölgyet, aki természetességével, apró hibáival együtt is képes elvarázsolni a zsűrit és a közönséget” – folytatta a VIVA műsorvezetője.

„Teljesen egyetértek Esztivel, látványos fejlődésen mentek keresztül a lányok” – vette át a szót Epres Panni. „ A sportolás és a diéta megtette hatását, bár egy előnytelen hajszín vagy szemöldök nagyban ronthatja az összhatást. A külső jegyeken kívül nálam a kedvesség és a magabiztosság mindig hozzájárul egy lány megítéléséhez, de igyekeztem azért nem túl szigorú lenni” – mondta el a gyönyörű szupermodell.

Forrás: mixonline;
Korrektúra: www.hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Kitálalt Angelina Jolie egykori dadusa

Mazsi

Tóth Andi nyílt levélben osztotta ki Tenyát. 33 ezren kedvelték két óra alatt

Mazsi

Rékasi utálja, ha elesettnek látják

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------