Hirmagazin.eu
Főoldal » Újra lecsaphat a 4 éves kislányt lefejező muszlim bébiszitter! – VIDEÓ
Külföld

Újra lecsaphat a 4 éves kislányt lefejező muszlim bébiszitter! – VIDEÓ

Az egész vi­lá­got sok­kolta, ami­kor feb­ru­ár­ban egy asszony le­­vá­­gott gye­­rek­­fej­­jel a ke­­zé­­ben Allah Ak­­bart ki­ál­­to­­zott a moszk­­vai met­­rón. A té­bo­lyo­dott dada je­len­leg pszi­chi­át­riai ke­ze­lés alatt áll, az or­vo­sok azon­ban fi­gyel­mez­tet­tek: bár­mi­kor újra tá­mad­hat!

Három év múlva szabadulhat a börtönből az az őrült bébiszitter, aki februárban brutálisan kivégzett egy gondjaira bízott négyéves kislányt Moszkvában. Teljesen feketébe öltözve lóbálta a gyerek fejét az egyik metróállomáson, miközben azt üvöltözte, hogy ő terrorista, és felrobbantja magát. A kislány holttestét később egy kiégett lakásban találták meg. A nő tettére azóta sincs magyarázat, a pszichiátriai vizsgálat bebizonyította, hogy teljesen elborult az elméje – írta a Daily Star.

A 38 éves, őrült dada három hónapja van börtönben, mellette állandó elmeorvosi kezelés alatt áll. Szörnyű tette miatt remegő hangon kért bocsánatot!

“Nagyon megbántam a dolgot, rossz, csúnya cselekedet volt! Most itt vagyok egyedül a gyerekek nélkül, és senkinek nincs rám szüksége…”

– sóhajtott egy korábbi interjúban, majd beismerte, attól retteg, hogy elhízik és megcsúnyul a börtönben. Bár az elmúlt három hónapban semmilyen panasz nem érkezett a viselkedésére, a kezelést vezető orvos továbbra is nyugtalan.

“Csak az intenzív terápiának köszönhető, hogy még nem támadott meg senkit, ám ha egyszer leáll a gyógyszerek szedésével, komoly veszélyt jelenthet mindenkire. Nem kizárt, hogy újra lecsap!”

– figyelmeztetett a tapasztalt pszichiáter.

Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

Londoni merénylet – Rendőrségi rajtaütés volt Birminghamben

Edit

Mekkai tragédia: a második legsúlyosabb eset a zarándoklatok történetében (Videó)

info

Részletek az idős férfi sérelmére elkövetett, brutális migráns-gyilkosságról (A cikk videót tartalmaz) Oszd meg!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------