Image default
Bulvár

Újra kellett éleszteni az énekesnő lányát – eszméletét vesztette

K EPA20100601028
Forrás: dailymail.co.uk | 2015. 02. 01. 05:03:00

Az eszméletlen Bobbi Christina Brownra férje talált rá a fürdőkádban. Nem volt idő a mentőkre várni.
Véletlenek nincsenek – legalábbis sokan gondolják így. Így az sem lehet véletlen, hogy a legendás énekesnő, Whitney Houston lánya, Bobbi édesanyja halála után szinte napra pontosan három évvel majdnem meghalt.
A dolog kísérteties, hiszen Bobbi csak úgy mint édesanyja, a fürdőkádban hevert eszméletlenül, amikor férje és annak barátja rátalált. Nick Gordon azonnal megkezdte az újraélesztést, barátja hívta ki a mentőket.

Azt egyelőre nem tudni, hogy pontosan mi okozhatta Bobbi összeomlását, a rendőrség egyelőre arra vár, hogy a 21 éves lány kihallgatható állapotba kerüljön, egyelőre az intenzív osztályon kezelik, állapotáról nincs információ.

Frankfurt, 2010. június 1. Whitney HOUSTON amerikai énekesnő Frankfurtban koncertezik 2010. május 31-én. A 46 éves énekesnő az I Look To You című albumát mutatja be világ körüli turnéja során. (MTI/EPA/Marius Becker)

Whitney Houston énekesnő 2012. február 11-én hunyt el, holttestére egy Los Angeles-i szállodai szobában találak rá. A vizsgálat szerint Houston halálát gyógyszer- és kokain túladagolás okozta.

Hasonló hírek

Súlyos fájdalmakkal küzd Vastag Csaba

Géza

Elképesztő, mennyiért árulják kétes hírű birtokát

Mazsi

Spoon: egy világsztár figyelt fel rájuk

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------