Hirmagazin.eu
Főoldal » Újra illegális migránsok
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Újra illegális migránsok

Egy órán belül összesen tizenhárom külföldi próbált meg jogellenesen bejutni Magyarország területére. (2018. 10. 03., sze – 04:28, Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság)

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő egyenruhások 2018. október 3-án 2 óra 40 perc és 3 óra 15 perc között összesen tíz külföldit tartóztattak fel Tompa és Hercegszántó közigazgatási területén. A migránsok iráni és vietnámi állampolgárnak vallották magukat.

Kelebia Határrendészeti Kirendeltség Vasúti Határátkelőhelyen egy Szerbia irányából belépő  személyvonat átkutatása során a rendőrök 3 óra 30 perckor három külföldi férfit találtak, akik iraki állampolgárnak vallották magukat. A férfiak a vonat padlásterén megbújva, jogellenesen próbáltak Magyarországra jutni.

A migránsok sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni, ezért a rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően a csoportokat visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték. (2018. 10. 02., kedd, Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság)

A rendőrök 2018. október 2-án 14 óra 15 perckor tartóztatták fel a határsértőt Röszke külterületén. A férfi magát iráni állampolgárnak vallotta, azonban sem személyazonosságát, sem magyarországi tartózkodása jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudta igazolni.

A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően az illegális migránst visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Forrás: police.hu

Hasonló hírek

Eltűnt Tóth Marcell Tibor, rendőreink a lakosság segítségét kérik!

Géza

Felfüggesztették a nyomozást a Seuso-kincsek megtalálójának meggyilkolása ügyében

Géza

Meghalt a baleset sérültje Rédicsnél

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------