Hirmagazin.eu
Főoldal » Újra beszólt Tvrtko
Média és szórakozás

Újra beszólt Tvrtko

Azután, hogy Vujity Trvtkót elbocsátották a TV2-től, a riporter újra mikrofont ragadott, és százaknak tartott előadást. Lazán poénkodott Berki herevasalásával is…

Újra beszólt Tvrtko
fotó: TV2

 

A föld körül Vujity Tvrtkóval című előadás-sorozat vasárnapi állomása Izsa volt – írja a Bors. A felvidéki kis község művelődési házában a lakosság apraja-nagyja összegyűlt, és nagy tapssal köszöntötték a nemrégiben elbocsátott újságírót, aki csalódottságnak még csak apró jelét sem mutatta. Célként tűzte ki továbbra is, hogy bebizonyítsa a magyaroknak: nem nekünk a legrosszabb a világon, és hogy az igazi hétköznapi hősök történetével sokaknak erőt adjon az előadások alatt.

– Nem zavar, hogy attól sztár valaki a magyarok körében, mert minden évben kiad magáról meg a lányáról egy falinaptárat. Felőlem a saját szabadidejében is az vasalja ki a heréjét, aki csak akarja, vagy nem – kezdte meg egy poénos fricskával a műsorát, amit a közönség nagy nevetéssel fogadott.

Majd komolyabb vizekre evezett, és a TV2 Naplójából már ismert, számára legmeghatározóbb történeteket osztotta meg az izsaiakkal, akik megrendülve, olykor szipogva hallgatták a baseballsapkást. Esett szó többek közt Weisz Fanni hányatott kiskoráról, az utolsó magyar hadifogolyról, a Szomáliából kimenekített ma­gyar lányról. Mindezeket naplós videókkal szemléltette, és neheztelés nélkül emlegette egykori csatornáját.

– Mindenki szeretetét köszönöm! Az emberek nem érezhetik a színpadon, hogy épp csalódott va­gyok vagy sem. Kaptam már ajánlatot tévétől, de még nem tu­­dom, mikor fogok, vagy fogok-e tévézni – mondta a Borsnak az előadás után a TV2 kirúgott riportere, majd véget nem érő dedikálásba kezdett.

 

forrás: anna.hu

Hasonló hírek

Hannah Montana filmes pasija lett az új MacGyver

Edit

Az európai régió legjobbja lett a hazánkat bemutató imázsfilm

Edit

“Verdák” a televízióban, ma este, és ismétlés holnap, holnapután – képek és videók

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------