Image default
Belföldi hírek

Ujhelyi: háború van, barikádokra állva kell küzdeni Orbán rendszere ellen

“Neki harangoztak” címmel mutatta be Ujhelyi István a NER ellenzékében írt leveleiből készült válogatáskötetét. Az MSZP EP-képviselője szerint nem megy másként az Orbánék elleni küzdelem, mint hogy bele kell állni a politikai harcba.

Orbán Viktor 2014-es Tusványoson elhangzott az autokrata kormányzásra készülő,  illiberális állam kiépítéséről szóló beszédét hallgatva fogadta meg Ujhelyi István, hogy vasárnapi leveleket fog írni minden hétvégén. Ezeknek a gyűjteménye lett a “Neki harangoztak – válogatott levelek a NER ellenzékéből” című kötet, amit a szerző Stumpf András újságíró és Somogyi Zoltán politikai elemző társaságában mutatott be pénteken Budapesten. Ujhelyi 2014. július 26-a óta több mint 240 levelet írt, amelyek mind a politikai hitvallását tartalmazzák.

Az MSZP EP-képviselője arra a kérdésre, nem volt-e nevetséges ezzel a címmel megjelentetni a könyvet, amikor Fidesz népszerűsége változatlanul magas, határozott nemmel válaszolt. “Politikusként és családfőként is túl fogom élni Orbán politikai rendszerét” – jelentette ki.

Állítását azzal indokolta, ha túl akarjuk élni Orbán rendszerét, van felelősségünk, mennyire állunk bele a politikai harcokba. “Választási kampány, politikai háború van. Máshogy nem megy, mint hogy vagyunk néhányan, akik felállnak a barikádokra és kőkeményen küzdünk a rendszer ellen” – fogalmazott.

vadhajtasok

Hasonló hírek

Kedvezőek a nemzetközi marhahúspiacok kilátásai

Géza

Logisztikai csarnokot vásárolt a Révész csoport

info

Így dobálták ki a vizet és az élelmiszert a migránsok Bicskén!

Edit