Hirmagazin.eu
Főoldal » Ujhelyi: háború van, barikádokra állva kell küzdeni Orbán rendszere ellen
Belföldi hírek

Ujhelyi: háború van, barikádokra állva kell küzdeni Orbán rendszere ellen

“Neki harangoztak” címmel mutatta be Ujhelyi István a NER ellenzékében írt leveleiből készült válogatáskötetét. Az MSZP EP-képviselője szerint nem megy másként az Orbánék elleni küzdelem, mint hogy bele kell állni a politikai harcba.

Orbán Viktor 2014-es Tusványoson elhangzott az autokrata kormányzásra készülő,  illiberális állam kiépítéséről szóló beszédét hallgatva fogadta meg Ujhelyi István, hogy vasárnapi leveleket fog írni minden hétvégén. Ezeknek a gyűjteménye lett a “Neki harangoztak – válogatott levelek a NER ellenzékéből” című kötet, amit a szerző Stumpf András újságíró és Somogyi Zoltán politikai elemző társaságában mutatott be pénteken Budapesten. Ujhelyi 2014. július 26-a óta több mint 240 levelet írt, amelyek mind a politikai hitvallását tartalmazzák.

Az MSZP EP-képviselője arra a kérdésre, nem volt-e nevetséges ezzel a címmel megjelentetni a könyvet, amikor Fidesz népszerűsége változatlanul magas, határozott nemmel válaszolt. “Politikusként és családfőként is túl fogom élni Orbán politikai rendszerét” – jelentette ki.

Állítását azzal indokolta, ha túl akarjuk élni Orbán rendszerét, van felelősségünk, mennyire állunk bele a politikai harcokba. “Választási kampány, politikai háború van. Máshogy nem megy, mint hogy vagyunk néhányan, akik felállnak a barikádokra és kőkeményen küzdünk a rendszer ellen” – fogalmazott.

vadhajtasok

Hasonló hírek

Általános tűzgyújtási tilalmat rendelt el a földművelésügyi miniszter

Edit

Megszakadt a dunai bomba kiemelés, valaki a katonák életével szórakozik

Mazsi

Tragédia! Gyilkolják a magyarokat a körülöttünk lévő országokban! MI, örülünk, hogy ilyen orszégvezetőink vannak, örüljetek hát TI is, vagy költözzetek el!

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------