Hirmagazin.eu
Főoldal » Újból üzent az Iszlám Állam vezére (Videó)
Külföld

Újból üzent az Iszlám Állam vezére (Videó)

Az orosz hadsereg lebombázta az Iszlám Állam terrorszervezet konvoját Szíriában, állítólag Aleppó mellett.

 Az orosz hadsereg lebombázta az Iszlám Állam terrorszervezet konvoját Szíriában, állítólag Aleppó mellett. A moszkvai védelmi minisztérium közölte, hogy szeptember vége óta a dzsihadisták körülbelül kétezer olajszállító tartálykocsiját lőtték ki. Továbbra is céljuk, hogy elvágják az illegális kőolajkereskedelem és a terrorista hadsereg utánpótlásának útvonalait Szíriában. A nyilvánosságra hozott légifelvételen az orosz védelmi minisztérium kommentárja szerint az látszik, hogy az orosz bombázók a dzsihadisták állásait, kiképzőközpontjait, fegyverraktárait és bunkereit támadják a török határ közelében. Eközben a rejtélyes terroristavezér üzenetet küldött híveinek. Legalábbis azt állítja a Twitterre kitett hangfelvételen beszélő, hogy ő Abu Bakr al-Bagdadi, és üzeni, hogy az Iszlám Állam jól van. Minél többen támadják, annál biztosabb, hogy győzni fog – tette hozzá állítólagos hangüzenetében az Iszlám Állam feje. A dzsihadista sejk, akit még saját katonái közül is kevesen ismernek személyesen, arról beszél a felvételen, hogy az Úr azt támogatja, aki híven szolgálja, és ezért ők kerülnek majd ki győztesen ebből a háborúból, amelyet a Nyugat indított ellenük. Minél hevesebben támadják őket, a harc annál tisztább lesz, és a keményebb fél fog győzni – mondta a terroristavezér a szombaton megjelent internetes üzenetben, amelynek hitelességét egyelőre senki sem erősítette meg. Abu Bakr al-Bagdadi hangját legutóbb májusban hallotta a világ. Azóta többször is halálhírét keltették, de mindahányszor kiderült, hogy még él. Irakban Ramadiért küzd a kormányhadsereg már több mint egy hete. A Bagdadtól körülbelül 110 kilométerre fekvő várost májusban vette be az Iszlám Állam, és egy részét még mindig a dzsihadisták ellenőrzik.

A moszkvai védelmi minisztérium közölte, hogy szeptember vége óta a dzsihadisták körülbelül kétezer olajszállító tartálykocsiját lőtték ki.

Továbbra is céljuk, hogy elvágják az illegális kőolajkereskedelem és a terrorista hadsereg utánpótlásának útvonalait Szíriában.

A nyilvánosságra hozott légifelvételen az orosz védelmi minisztérium kommentárja szerint az látszik, hogy az orosz bombázók a dzsihadisták állásait, kiképzőközpontjait, fegyverraktárait és bunkereit támadják a török határ közelében.

Eközben a rejtélyes terroristavezér üzenetet küldött híveinek.

Legalábbis azt állítja a Twitterre kitett hangfelvételen beszélő, hogy ő Abu Bakr al-Bagdadi, és üzeni, hogy az Iszlám Állam jól van. Minél többen támadják, annál biztosabb, hogy győzni fog – tette hozzá állítólagos hangüzenetében az Iszlám Állam feje.

A dzsihadista sejk, akit még saját katonái közül is kevesen ismernek személyesen, arról beszél a felvételen, hogy az Úr azt támogatja, aki híven szolgálja, és ezért ők kerülnek majd ki győztesen ebből a háborúból, amelyet a Nyugat indított ellenük.

Minél hevesebben támadják őket, a harc annál tisztább lesz, és a keményebb fél fog győzni – mondta a terroristavezér a szombaton megjelent internetes üzenetben, amelynek hitelességét egyelőre senki sem erősítette meg.

Abu Bakr al-Bagdadi hangját legutóbb májusban hallotta a világ. Azóta többször is halálhírét keltették, de mindahányszor kiderült, hogy még él.

Irakban Ramadiért küzd a kormányhadsereg már több mint egy hete. A Bagdadtól körülbelül 110 kilométerre fekvő várost májusban vette be az Iszlám Állam, és egy részét még mindig a dzsihadisták ellenőrzik.

Forrás: euronews

Hasonló hírek

Migránsokkal teli magyar kamiont tartóztatott fel a cseh rendőrség

info

Lóháton, ostorral verték szét a vegán tüntetőket az argentin cowboyok – videó

Géza

Második napja 10 ezer alatt az új fertőzöttek száma Oroszországban

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------