Főoldal » Újabb tragédia a Kidman családban: azonnal meghalt a 46 éves apuka
Bulvár

Újabb tragédia a Kidman családban: azonnal meghalt a 46 éves apuka

2015 04 28 125851
Forrás: hellomagazine.com | 2015. 04. 28. 10:10:00

Nicole Kidman családját egymás után érik a csapások.
Nicole Kidman volt sógora szívinfarktus következtében váratlanul elhunyt üzleti útján New York-ban. Angus Hawley üzletember alig 46 éves volt, bátyja szerint a lehető legegészségesebben élt, sokat sportolt, minden áldott nap úszott. Vélhetően vasárnap este is úszás után tartott vissza szállodai szobájába, amikor az infarktus leterítette.

“Az egész családot sokkolta a hír, nem volt róla tudomásunk, hogy Angusnak szívproblémái lehettek. Nagyon váratlanul ért valamennyiünket, hiszen mindig fitt volt, soha nem volt beteg. Egyszerűen megmagyarázhatatlan, ami történt, nem térünk magunkhoz” – nyilatkozta Hawley testvére.

Nicole Kidman, húga, Antonia és férje, Angus Hawley. (Fotó: Rex Features) Itt még tényleg együtt volt a család: Nicole Kidman, Angus Hawley és Antonia Kidman. (Fotó: Rex Features)

Nicole Kidman húga, Antonia és Hawley tizenegy évig éltek házasságban, kapcsolatukból négy gyerek született a 16 éves Lucia, a 14 éves Hamish, a 12 éves James, és a 8 éves Sybella. A pár végül 2007-ben vált el, azóta Hawley már új házasságot is kötött, de kapcsolata a volt feleségével, gyerekeivel kiegyensúlyozott maradt.
A Kidman családot rövid időn belül két tragédia is érte – a Kidman lányok hét hónappal ezelőtt vesztették el édesapjukat, Anthony Kidmant. Most pedig Angust, aki a válás ellenére is a család része maradt.

Hasonló hírek

Én híresebb vagyok, én vagyok Jean-Claude Van Damme! (+Videó)

info

A modortalan férfi beparkol a nő előtt az üres helyre – aztán a nő kigondolja a tökéletes bosszút – VIDEÓ

Mazsi

Liptai Claudia: Nem mondom, hogy elégedett vagyok a kinézetemmel…

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------