Főoldal » Újabb robbantás Manchesteren, sikoltozva menekültek az emberek – VIDEÓ
Külföld

Újabb robbantás Manchesteren, sikoltozva menekültek az emberek – VIDEÓ

Felfegyverzett rendőrök és tűzszerészek lepték el Manchester Hulme negyedét, miután egy gyanús csomagról ékezett bejelentés.

A környéket rohamtempóban evakuálták, a menekülő lakók közül többen is pánikba estek, míg a hatóságok több utcát is lezártak a Linby Street környékén.

Nem sokkal később a közösségi oldalakat elárasztották a fegyveres rendőrök és a házak felett felszálló fekete füst képei. A manchesteri rendőrség ugyanis úgy ítélte meg, hogy a gyanús csomagot biztonságosabb ellenőrzött körülmények között még a helyszínen felrobbantani – a terroristák ugyanis gyakran időzítőt vagy más érzékelőket is raknak robbanószerkezeteikre.

A rendőrség szóvivője nem részletezte az esetet, így azt sem tudni, hogy a felrobbantott „csomagnak” van-e köze Salman Abedihez, az Ariana Grande koncertjének végén 22 embert meggyilkoló terroristához. A rendőrség azonban kiterjedt nyomozást folytat, mely során már tíz embert őrizetbe vettek, és több robbanószerkezetet is megsemmisítettek.Lehet, hogy ez is egy volt Abediék „ajándékai” közül?

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Az Iszlám Államnak toboroztak

info

Végleg leállt az éjjel a légitársaság: járatok törölve, ezren maradtak munka nélkül

Mazsi

Elraboltak egy kisgyereket Lengyelországban

info