Hirmagazin.eu
Főoldal » Újabb részleteket közölt a rendőrség a Deák téri kettős gyilkosságról
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Újabb részleteket közölt a rendőrség a Deák téri kettős gyilkosságról

Sajtótájékoztatót tartott a Budapesti Rendőr-főkapitányság a ma hajnali kettős emberölés ügyében, újabb részleteket árultak el a borzalmas ügyről.

Amit eddig tudni lehetett az ügyről:

A BRFK sajtótákoztatóján elmondták, hogy a rendőrök 5 percen belül kiérkeztek a csoportos verekedés helyszínére, ahol két fiatal férfi holttestét találták az úttesten szúrt sérülésekkel. Az elkövetők a helyszínről elmenekültek. Csupán 10 perc kellett a rendőröknek, hogy elkapják őket. A késelő a menekülés közben eldobta a kést, amivel a halálos sebeket ejtette. Összesen 10 fő verekedett össze a Deák téren, akik 16 és 23 év közötti fiatalok voltak. Az elkövető tegnap töltötte be a 18. életévét, feltehetően ezt ünnepelhette az egyik csoport.

Az áldozatokat többször megszúrták. A gyilkos fegyvert egy közeli utcában, egy autó alatt találták meg, menekülés közben megszabadult tőle a gyilkos. Elmondták, hogy két független társaság verekedett össze, csak férfiak voltak. Azt, hogy min balhéztak össze, még vizsgálják.

Három lányt tanúként hallgatnak ki, ők megpróbálták szétválasztani a két csoportot a verekedés kezdetekor.

Kérdésekre válaszolva elmondták, hogy az előállított fiatalok 90 százaléka büntetett előéletű: kábítószerrel visszaélés vagy garázdaság szerepel a rendőrségi múltjukban. Az is elhangzott, hogy alkoholt fogyasztottak a történtek előtt, s kábítószerhasználatot még vizsgálják. A letartóztatott gyanúsított két társát felfegyverkezve elkövetett garázdasággal vádolják. A két férfi ugyanis tudta, hogy az elkövetőnél kés van, mert pár órával korábban tőlük került hozzá, minden különös cél nélkül. A szóvivő tájékoztatása szerint a hasonló társaságokban nem szokatlan, hogy késeket cserélgetnek egymás között.

A szóvivő azt is elmondta, hogy ilyen esetre, hogy nyílt utcán, ilyen brutalitással öljenek meg bárkit, az elmúlt 5 évben nem emlékszik.

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Fotó: police.hu

Hasonló hírek

Kamu arannyal verik át az embereket! Már ezreket becsaptak!

Mazsi

Megszólalt a BKK a rejtélyes budapesti metróleállásról

Mazsi

Eltűnés miatt keresi a rendőrség Németh Klaudiát! A lakosság segítségét kérik!

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------