Főoldal » Újabb részletek: így hozták haza Sas Józsefet
Bulvár

Újabb részletek: így hozták haza Sas Józsefet

Budapest — Bár a korábbi hírek szerint Sas József (80) rosszul lett Thaiföldön, csütörtök reggel hazatért a humorista.

Egy légi betegszállításra szakosodott cég különrepülőjével érkezett a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér kisgépes termináljához, ahonnan nem sokkal később egy szirénázó mentőautó távozott. A Samaritanus Mentőszolgálat Facebook-oldalán fotókkal számolt be az akcióról: „Ismét közös munka a Trustair Aviationnal! Népszerű művész földi szállításában segédkeztünk” – írták.

Úgy tudjuk, ez a művész Sas József volt, aki a Story és a Bors információi szerint rosszul lett az ázsiai államban, ahova pihenni és feltöltődni utazott a feleségével hetekkel ezelőtt. Értesüléseinket a légi szállítást végző cég is megerősítette.

Újabb részletek így hozták haza Sas Józsefet 1
A népszerű művészt egy, a betegek légi szállítására szakosodott cég gépe szállította haza /Fotó: Pozsonyi Zita

„Sas József művész úr hazaszállítását egy piaci utasbiztosító megbízásából végezte a cégünk. A szállítás előkészítése után, március 7-én délelőtt szállt le a mentőrepülőgép a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. A hosszú repülési idő ellenére a szállítás a terveknek megfelelően eseménymentesen zajlott” – állt a Trustair Aviation Blikk részére eljuttatott válaszában.

Információink szerint két hete még minden rendben volt, a család egyik barátja ugyanis Zsuzsanna-napon telefonon felköszöntötte Sas feleségét, és akkor a humoristával is tudott beszélni.

– Amikor felköszöntöttem Zsuzsát, pár szót Józseffel is váltottam. Úgy tűnt, minden a legnagyobb rendben van. Remélem, most sincs nagy gond – mondta a Blikknek a házaspár egyik barátja.

Nem először fordult elő, hogy a távoli országban gondok akadtak Sas egészségével. Két éve az ATV Esti Frizbi című műsorában mesélt arról, hogy a rosszulléte miatt meg kellett szakítani a nyaralását.

– Amikor jöttem fel a lépcsőn, fogódzkodnom kellett, mert egy kicsit szédülök, de alapvetően jól vagyok. Vigyáznak rám sokan, főként a feleségem és az isteni orvosok. Az emberi szervezet maga tiltakozik, nem is akartam menni arra az útra. Nagyon elfáradtam a szilveszteri mulatság és a sok előadás után – mondta a 2017-es tévéműsorban.

Újabb részletek így hozták haza Sas Józsefet 2
A repülőgép landolása után nem sokkal szirénázó mentőautó hagyta el a repülőteret /Fotó: Pozsonyi Zita

Tavaly novemberben Sas maga határozott úgy, hogy kabaréja összes hátralévő előadását lefújja.

– Sajnos, nem vagyok jól, és most az első az egészség – mondta akkor a Blikknek, ám nem sokkal később úgy határozott, egyetlen előadás erejéig mégis színpadra áll. – Kicsit jobban érzem magam, de van az a pillanat, amikor valami éltet, miközben tönkre is tesz. Nekem a színpad ez a szerelem, ami boldoggá tesz.

Várja vissza az ATV

Sas József legendás kabaréja a mai napig az egyik legnézettebb műsor az ATV-n, így nem csoda, hogy a rossz hírek hallatán a csatornánál is aggódtak a Jászai Mari-díjas művészért.

– Jobbulást kívánunk Sas Józsefnek, küldjük neki a pozitív energiát, mert nagyon várjuk őt vissza – mondta a Blikknek Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: RAS-archív

Hasonló hírek

Lestrapálva kapták lencsevégre az erősen kopaszodó filmcsillagot

Edit

Kúsztak-másztak a sárban a szépségek – íme a videó

info

Semmi szükség kebelemelentyűre, a popsztár legyőzte a gravitációt is

Edit