Hirmagazin.eu
Főoldal » Újabb részletek derültek ki Hajdú éttermének felgyújtásáról
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Újabb részletek derültek ki Hajdú éttermének felgyújtásáról

Benzinnel locsolta körbe a teraszt a gyújtogató. 3 méteres lángokban égett a terasz.

Hatalmas lángok csaptak fel péntek éjszaka Hajdú Péter törökbálinti étterménél. A helyet szándékosan gyújtották fel, azonban az „égiek” megsegítették Hajdút, hiszen az eső megfékezte a tűz továbbterjedését.Az elkövetőt kamera rögzítette, a rendőrség nagy erőkkel nyomoz.

Megváltásként érkezett a vihar a törökbálinti Like Bisztróhoz és mosta el a lángokat péntek este, miután egy ismeretlen férfi megpróbálta felgyújtani Hajdú Péter éttermét!Csupán pár percen múlott, hogy nem égett le a műsorvezető vendéglátó-birodalma, hiszen a teraszt benzinnel locsolta le a férfi, a vörösfenyő padló azonnal lángra kapott, ahogyan a bútorok és a napvitorla is. Néhány pillanat alatt az egész terasz lángokban állt.

Újabb részletek derültek ki Hajdú étermének felgyújtásáról 1

A Ripost beszélt egy szomszéddal, aki szerint, ha nem ered el az eső, biztosan leégett volna az étterem. Megkerestük Hajdú Pétert, aki azt mondta, hogy a nyomozásra való tekintettel egyelőre nem nyilatkozhat az ügyben, de az elismerte, hogy volt kamera az éttermében.  A Pest Megyei Rendőr-főkapitányságtól megtudtuk, hogy rongálás gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen nyomoz az Érdi Rendőrkapitányság.Remélhetőleg hamar előkerül a gyújtogató, hiszen a környék be van kamerázva és az étterem biztonsági rendszere is felvette az elkövetőt. Úgy tudjuk, egy férfit keresnek, aki kocsival érkezett, és miután átugrott a kerítésen és felgyújtotta a teraszt, sietve elhajtott.Információnk szerint ezeket a felvételeket most kockáról kockára elemzik a rendőrök.

Újabb részletek derültek ki Hajdú étermének felgyújtásáról 2
Fotó: Szabolcs László

A Ripost ellátogatott a helyszínre, ahol erős benzinszag fogadta kollégánkat. Az egyik szomszédtól megtudtuk, hogy a katasztrófavédelem és a rendőrök szombat reggel mentek ki az étteremhez és egész nap helyszíneltek.A neve elhallgatását kérő helyi lakos azt is elmondta, hogy az elkövetőt nem látta, csupán az óriási lángokra és a füstre lett figyelmes.

„Nagyon félelmetes látvány volt a lángoló terasz, ahol amellett, hogy 3 méteres lángokkal égett a napvitorla és a bútorok. Több szék és néhány asztal is kiégett a tűzben. Mivel fújt a szél, félő volt, hogy a lángok átterjednek a tetőre vagy esetleg a szomszéd házra. Csak a szerencsén múlott, hogy nem történt tragédia, mert gázpalackok is voltak a teraszon, így akár fel is robbanhatott volna az étterem” – mondta el a szomszéd.

Újabb részletek derültek ki Hajdú étermének felgyújtásáról 3
Fotó: Sulyok László

A Like Bisztró csak szombaton délután 5 órakor nyitott ki, a vendégektől a közösségi oldalon kértek elnézést a kellemetlenségek miatt. Megtudtuk azt is, hogy az eset óta megerősítették a hely védelmét. Az utcában gyakran látni rendőrt. Hajdú kára hozzávetőleg 1,5 millió forint lehet, de mivel a helynek volt biztosítása, ezért a biztosító megtéríti a tűzkárt. Úgy tudjuk, Hajdú Péter nemcsak az étterem környékén tett biztonsági intézkedéseket, hanem megerősítette a közelben található háza védelmét is.

Már évek óta őrök védik Hajdú Péter törökbálinti otthonát Hajdú Péter nem bízza a véletlenre, mivel egyszer már betörtek hozzá. Két ember bemászott a kerítésükön évekkel ezelőtt és a nappalijában összetalálkozott a gyerekek bébiszitterével, majd elmenekült. A műsorvezető akkor döntött úgy, hogy éjjel-nappal őriztetni fogja a házát. A mostani rongálás miatt biztosan fokozzák az óvintézkedéseket a törökbálinti villában, hogy még véletlenül se fordulhasson elő egy tragédia.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Robbanóanyagokat és robbanószereket gyűjtött (Videó)

Géza

Ettől retteg az eltűnt villanyszerelő családja – Kikerülhet a rács mögül a gyanúsított?

Géza

Hétfőtől két sávra szűkül a Rákóczi út a kiskörút előtt

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------