Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Újabb részletek a hajdú-bihari mészárlásról: egy ismert vállalkozó végezte ki a párját

Brutálisan végzett párjával, majd magát is megölte volna a falubeliek által jól ismert férfi!

Hangos vita, majd sikoltozások sokasága előzte meg a ma délutáni TEK-akciót az apró Hajdú-Bihar megyei faluban, Szentpéterszegen. Az ismert vállalkozó, M. Á. brutálisan végzett feleségével családi otthonukban, majd a saját életét is kioltotta volna, ám a kommandósok közbeléptek.

– Épp a kertben voltam, amikor hat durranást hallottam – mondta lapunk munkatársának az utcában élő Katalin. A lárma a fegyveresek közbelépését jelezte, hanggránátot vetettek be, hogy eltereljék a férfi figyelmét.

Órákig tartott a helyszínelés /Fotó: Fuszek Gábor

A család nem volt ismeretlen a rendőrök számára: egy, a családot jól ismerő helybéli elmondása szerint évekkel ezelőtt már megpróbálta megölni magát a családapa. Akkor a kádba feküdt, lelocsolta le magát benzinnel, majd felgyújtotta, ám kisebb sérülésekkel megúszta a dolgot. Informátorunk szerint a fiának is meggyűlt a baja a zsarukkal.

– Sokkoltak a történtek, úgy tudtam, harmonikus házasságban élnek! Meg is fordultam néhányszor a házukban – magyarázta egy másik utcabeli. – Hallottuk a felesége sikítozásait, de azt hittük, csak a gyerekek játszanak a szomszéd utcában – tette hozzá.

Az esti órákban jelentek meg a temetkezési vállalat munkatársai /Fotó: Fuszek Gábor

A tragédia hallattán az egész falu a kis utcához sietett, amit a rendőrök lezártak a kíváncsi szemek elől. Este hét felé megjelentek a temetkezési vállalat emberei is.

Ahogy arról a Blikk elsőként beszámolt, a férfi a kora délelőtti órákban egy késsel megölte a feleségét a teraszon, majd a kertben öngyilkossággal fenyegetőzött, ám a kommandósoknak végül sikerült lekapcsolniuk.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság gyilkosság miatt indított nyomozást.

Képek a tragédia helyszínéről:

Forrás: Blikk

Hasonló hírek

Dráma a balatoni viharban: magatehetetlenül sodródott, mikor rátaláltak

Mazsi

Egy 21 éves nő holttestét találták meg a nyíregyházi szurkáló autójában

Géza

Kétszáz fölött van az elfogott határsértők száma

Edit