Külföld

Újabb migrángyilkosság! A brutális migráns elvágta egy svéd diák torkát, aztán késes ámokfutásba kezdett! Oszd meg!

Utóbb derült ki, hogy a 30 éves afrikai migráns már 23-szor követett el különböző erőszakos jellegű bűncselekedeteket, először 2007-ben. Minden alkalommal az őt befogadó svédek voltak a célpontjai. Ennek ellenére mégsem toloncolták ki. 

A 30 éves, Umeå városában élő szudáni-egyiptomi kettős állampolgárságú férfi, Suleman Suleman még áprilisban elment az egyik barátjával egy Albin nevű svéd diákhoz, hogy drogot vásároljon tőle.

A korábban jó tanuló Albin azóta lett kábítószerfüggő, amióta a szintén kábítószerfüggő migránsokkal bratyizott! Így, néha drogokat is eladott migránsbaráti körében.

Nem sokkal azután gyilkolták meg, hogy megszerezte az egyetemi mesterfokozatot – írja a Ripost.

Az afrikainak nem volt pénze drogra, ezért Albin nem akart neki adni.

Ebből lett veszekedés, majd

Suleman előszőr a fiú combjában az ütőeret vágta el, majd a padlóra lerogyó diák mögé áll, és hátulról elvágta a torkát. Ezt követően, őrült módon, 13 alkalommal belevágta kését a diákba..

„BÁRMIKOR ISMÉT MEGTENNÉM”– mondta később a migráns.

A barátja, aki vele ment Albin lakására, pánikba esett és elfutott. Suleman megfenyegette, hogy ne merje senkinek elmondani, hogy mit látott.

Felejtsük el ezt a csekélységet, ilyen szinte minden nap előfordulhat az emberrel – figyelmeztette barátját a gyilkos migráns!

Néhány nap elteltével azonban a barátjában annyi feszültség gyűlt össze, hogy felhívta a rendőrséget, és elmondta, mit látott. Habár Suleman megpróbálta elrejteni a gyilkosságra használt kést, azt is megtalálták később.

Utóbb pedig kiderült, hogy az afrikait 2007-ben autólopásért már elítélték, sőt, a priuszában még 23 erőszakos bűncselekmény is volt. 

2007-től, 2018-ig megvert, mererőszakolt, megcsonkított és meggyilkolt több svédet, akiket gyűlölt, mert azok Európában születtek, neki pedig Afrikában kellett! – mondta a gyilkos migráns, aki az eljárás során aztán elmebetegnek mutatta magát azon egyszerű oknál fogva, hogy ismeretei szerint a diliházban van TV, videó, jacuzzi, és hetente haza lehet menni szabadságra.

A rendőrséget felhívó barát sem volt kutya, mert vele együtt azzal szoktak szórakozni, hogy a vonaton vizelnek, és aki szól ezért, azt megverik, vagy megszurkálják, aztán vészféket húzva leugrálnak a vonatról és elfutnak. Több ilyen esetben is indult ellenük bóntetőeljárás, de egy esetben sem ítélték el őket, a Svédországban jelenleg is érvényben lévő, “Migránsokat védelmező törvény” szerint.

Ez után az eset után viszont, mint a svád társadalomra veszélyes, a társadalmi rendszabályokat rendszeresen megszegő bevándorló ellen indult eljárás, és a társadalmi rendszabályokat rendszeresen megszegőt bűnüsnek találta a bíróság ezért (nem gyilkosságért), és 11 év börtönre ítélte. Az ítéletben azonban egy szó sem esett arról, hogy ha letölti az ítéletét, akkor kitoloncolják.

Hirmagazin.eu: A svédek őrültek, és ezzel csak az a baj, hogy az őröltség, degeneráció ráragad más európai népekre. Nekünk, magyaroknak, ezzel a sok rohadék migránssal és a sok őrült EU-s vezetővel kell folytatni megkezdett harcunkat! Áldás ránk! – Szólj hozzá, oszd meg! Hirmagazin.eu

Alapadatok: internet, ripost

Forrás: Hirmagazin.eu

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Related posts

Robbanás történt az IMF párizsi irodájában

Mazsi

Kárpátaljáról 500 újoncot soroznak be idén ősszel az ukrán hadseregbe

Géza

Befogadják az „ausztrál” menekülteket Trumpék

Edit