Image default
Külföld

Újabb migrángyilkosság! A brutális migráns elvágta egy svéd diák torkát, aztán késes ámokfutásba kezdett! Oszd meg!

Utóbb derült ki, hogy a 30 éves afrikai migráns már 23-szor követett el különböző erőszakos jellegű bűncselekedeteket, először 2007-ben. Minden alkalommal az őt befogadó svédek voltak a célpontjai. Ennek ellenére mégsem toloncolták ki. 

A 30 éves, Umeå városában élő szudáni-egyiptomi kettős állampolgárságú férfi, Suleman Suleman még áprilisban elment az egyik barátjával egy Albin nevű svéd diákhoz, hogy drogot vásároljon tőle.

A korábban jó tanuló Albin azóta lett kábítószerfüggő, amióta a szintén kábítószerfüggő migránsokkal bratyizott! Így, néha drogokat is eladott migránsbaráti körében.

Nem sokkal azután gyilkolták meg, hogy megszerezte az egyetemi mesterfokozatot – írja a Ripost.

Az afrikainak nem volt pénze drogra, ezért Albin nem akart neki adni.

Ebből lett veszekedés, majd

Suleman előszőr a fiú combjában az ütőeret vágta el, majd a padlóra lerogyó diák mögé áll, és hátulról elvágta a torkát. Ezt követően, őrült módon, 13 alkalommal belevágta kését a diákba..

„BÁRMIKOR ISMÉT MEGTENNÉM”– mondta később a migráns.

A barátja, aki vele ment Albin lakására, pánikba esett és elfutott. Suleman megfenyegette, hogy ne merje senkinek elmondani, hogy mit látott.

Felejtsük el ezt a csekélységet, ilyen szinte minden nap előfordulhat az emberrel – figyelmeztette barátját a gyilkos migráns!

Néhány nap elteltével azonban a barátjában annyi feszültség gyűlt össze, hogy felhívta a rendőrséget, és elmondta, mit látott. Habár Suleman megpróbálta elrejteni a gyilkosságra használt kést, azt is megtalálták később.

Utóbb pedig kiderült, hogy az afrikait 2007-ben autólopásért már elítélték, sőt, a priuszában még 23 erőszakos bűncselekmény is volt. 

2007-től, 2018-ig megvert, mererőszakolt, megcsonkított és meggyilkolt több svédet, akiket gyűlölt, mert azok Európában születtek, neki pedig Afrikában kellett! – mondta a gyilkos migráns, aki az eljárás során aztán elmebetegnek mutatta magát azon egyszerű oknál fogva, hogy ismeretei szerint a diliházban van TV, videó, jacuzzi, és hetente haza lehet menni szabadságra.

A rendőrséget felhívó barát sem volt kutya, mert vele együtt azzal szoktak szórakozni, hogy a vonaton vizelnek, és aki szól ezért, azt megverik, vagy megszurkálják, aztán vészféket húzva leugrálnak a vonatról és elfutnak. Több ilyen esetben is indult ellenük bóntetőeljárás, de egy esetben sem ítélték el őket, a Svédországban jelenleg is érvényben lévő, “Migránsokat védelmező törvény” szerint.

Ez után az eset után viszont, mint a svád társadalomra veszélyes, a társadalmi rendszabályokat rendszeresen megszegő bevándorló ellen indult eljárás, és a társadalmi rendszabályokat rendszeresen megszegőt bűnüsnek találta a bíróság ezért (nem gyilkosságért), és 11 év börtönre ítélte. Az ítéletben azonban egy szó sem esett arról, hogy ha letölti az ítéletét, akkor kitoloncolják.

Hirmagazin.eu: A svédek őrültek, és ezzel csak az a baj, hogy az őröltség, degeneráció ráragad más európai népekre. Nekünk, magyaroknak, ezzel a sok rohadék migránssal és a sok őrült EU-s vezetővel kell folytatni megkezdett harcunkat! Áldás ránk! – Szólj hozzá, oszd meg! Hirmagazin.eu

Alapadatok: internet, ripost

Forrás: Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Terrortámadás Berlinben! Íme a legfrissebb részletek a berlini gázolásról

Edit

Korea másik felén is tesz egy látogatást Donald Trump – De mit szól majd ehhez Kim Dzsong Un?

Géza

Ezért húznak kerítést az osztrákok is! Durva VIDEÓ!

Edit