Image default
Bulvár

Újabb meglepő részlet derült ki Dobó Kata és Anger Zsolt szakításáról!

A szí­nész­pár egy évig szinte min­den per­cét együtt töl­tötte, kap­cso­la­tuk azon­ban ennek el­le­nére sem állta ki az idő pró­bá­ját. Most ki­de­rült, hogy a szét­vá­lás ko­ránt­sem közös dön­tés volt.

Dobó Kata és Anger Zsolt között sokáig minden jel szerint csak úgy lángolt a szerelem, ám március elején mégis az összes címlap a szakításukról szólt. Akkor ismerősök elmondták, hogy a sok munka miatt távolodtak el egymástól, hiszen rengeteg teendőjük mellett nem volt elég idejük egymásra.

Dobó Katát láthatóan nem viselte meg a szakítás, hiszen számos nyilvános eseményen megjelent már azóta, és egyáltalán nem tűnt meggyötörtnek. Vele ellentétben exe, Anger Zsolt sokkal nehezebben viseli az egyedüllétet, korábbi szerelmes szavait elolvasva pedig ez nem is meglepő.

Együtt vagyunk a magánéletben, a színpadon, a filmen. Együtt gondolkodunk. Mindent együtt csinálunk. Ennél jobbat el sem tudnék képzelni

– nyilatkozta a színész még kapcsolatuk legszebb napjaiban a Story magazinnak. Ma már azonban kerüli a rivaldafényt, kollégái szerint ugyanis nagyon megviselte őt a szétválás.

Újabb meglepő részlet derült ki Dobó Kata és Anger Zsolt szakításáról!
Dobó Kata és Anger Zsolt a színpadon is partnerek voltak. (Fotó: Facebook)

Az újságok azzal voltak tele, amikor összejöttek, hogy mindenki mennyire félti Katát, egy igazi nőcsábásszal állt össze. Ki hitte volna, hogy nem Zsolt fogja összetörni Kata szívét, hanem éppen fordítva történik majd.

“Ha visszagondolok, Zsolton lehetett látni, hogy valami nem stimmel, kifelé persze próbált erősnek és vidámnak tűnni, de akik régóta ismerik, azok észrevették: nagyon maga alatt van. Utólag visszagondolva már mindannyian megértettük, miért – Kata egyszerűen dobta őt” – árulta el egy közeli ismerős, akinek állítása szöges ellentétben áll azzal a korábbi hírrel, hogy a pár közös megegyezéssel szakított.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Légtérzárlat a sztáresküvő alatt

info

Julia Roberts unokahúga pimasz dekoltázst láttatott

Edit

Öt év börtönt kaphat Berki Krisztián

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------