Hirmagazin.eu
Főoldal » Újabb medvetámadás Szlovákiában
Állatvilág

Újabb medvetámadás Szlovákiában

 

Az idei ünnepek sem teltek medvetámadás nélkül Szlovákiában. A szokatlanul meleg idő megzavarta az állatok téli álmát ezért fokozott óvatosságra van szükség a hegyekben – figyelmeztetnek a szakemberek.

Medvetámadás Szlovákiában
Fotó: illusztráció

A legutóbbi eset vasárnap délelőtt az ország középső részén, a túrocszentmátoni járásban lévő Vricko- Turócremete határában történt, nem messze a Dutá skala (üreges szikla) elnevezésű helytől, ahol egy 50 méter mély barlang található. Egy kiránduló család egyik tagja, az 53 éves Jozef letért az ösvényről és váratlanul egy medvével találta magát szemközt, amely megtámadta őt.

A Privigyei járásból származó sérült a támadást követően is eszméleténél volt, de számos felszini sérülést szenvedett. A gyorsmentők a Turócszentmártoni Egyetemi Kórházba szállították az alsó végtagjain megsérült férfit – tájékoztatta a sajtót , Andrej Hirjak az orvosi mentőszolgálat munkatársa.

Az idei év folyamán megnőtt a medvetámadások száma Szlovákiában, ez részben az állatok elszaporodásával ill. Az időjárásváltozással magyarázhat – vélik a szakemberek.

 

Forrás: világszám

Hasonló hírek

Hosszúszárnyú bálna tévedt Montréalba

Géza

Óriási vihart kavart a megmérgezett kiskutya halála!

Mazsi

Elszorul a szíved a vak ló és látó társa megható barátságától

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!