Hirmagazin.eu
Főoldal » Újabb magyar vallott a németországi áldatlan állapotokról
Külföld

Újabb magyar vallott a németországi áldatlan állapotokról

Kocsán Gábor a 80′-as évek közepe óta él Németországban. Mint mondja, az elmúlt pár évben teljesen megváltozott az élet. Az egykori kiszámítható és biztonságos országot ellepték a bűnözésből élő migránsok.

Az 59 éves Kocsán Gábor Hessen tartomány fővárosában, Wiesbadenben él családjával. Egy exkluzív interjú során arról mesélt a Ripost-nak, hogy bár már a Délszláv háború után sokat romlott a helyzet Németországban, az igazi katasztrófa a 2015-ös menekültválsággal érkezett. Ezt pedig ő is és a családja is tapasztalja nap, mint nap. A férfi azt mondja, hogy Wiesbadenben is késsel felszerelkezve jár sok fiatal migráns, nem félve attól, hogy használniuk kell.

A városunkban is sajnos egyre több olyan rész van, amit nem ajánlott sötétedés után látogatni. A lányaimat többször nyomatékosan kértem, hogy egyedül ne járkáljanak esténként az utcán.

Újabb magyar vallott a németországi áldatlan állapotokról
A hazalátogató Kocsán Gábor mesélt a Ripost munkatársának
Fotó: Markovics Gábor

A Kocsán család a 300 ezer fős Wiesbaden jobb módú környékén lakik, pár éve még nem gondolták volna, hogy hozzájuk is begyűrűzik az erőszak, és megnő a bűncselekmények száma. Mindennapossá váltak az autófeltörések, autólopások. Kocsán Gábor ezt egyértelműen annak tudja be, hogy a városba, és annak környékére tízezrével telepítettek be közel-keleti és Afrikából érkezett migránsokat.

Ezek az emberek nem akarnak beilleszkedni, nem akarnak dolgozni, csupán a segélyekből élnek. Többeknek van 4-5 személyazonosságija , az állam pedig mindegyik után segélyt fizet nekik. A migránsok nagy része fiatal férfiakból áll, akik mindent megtesznek, hogy az egész otthon maradt családtagjaikat maguk után költöztethessék.

Kocsán Gábor szerint feltűnő, hogy a munkanélküli segélyből tengődő, iratokkal nem rendelkező bevándorlók mindegyikének szinte a legújabb okos telefonja van.

A fiamat is kirabolták múlt nyáron a strandon, feltörték a szekrényét, és mindenét elvitték. Két hónappal később küldött a telefon értesítést, hogy Afganisztánban kapcsolták ismét be a készüléket.

Amikor a fiú feljelentést akart tenni, közölték vele, hogy ez már mindennapos eset, az elkövetőt nagy valószínűséggel nem fogják megtalálni. Mindez abban a Németországban történik, ahol, ha 5km/h-val gyorsabban megy az ember az autójával, akkor teljesen rászállnak – állítja több gyermekes édesapa.

A német sajtó pedig ezekről tudomást sem akar venni, inkább nem számolnak a történtekről. A férfi szerint az elmúlt hetekben javulás tapasztalható, de még így is sok mindent a szőnyeg alá akarnak söpörni. Pedig a német emberek tudatába beférkőzött a félelem.

Ma már sokszor azt nézed, hogy ki áll melletted, vagy hogy nincs-e a földön egy gazdátlan gyanús csomag. A legnagyobb szomorúság, hogy az emberek már a saját hazájukban sem érzik magukat biztonságban.

Az 59 éves magyar férfi úgy látja, hogy Angela Merkel politikája felelős a kialakult helyzetért. Sokan kiábrándultak már a Merkel vezette CDU-ból.

Kocsán  szerint jó példa erre az az egykori CDU-s politikus, aki otthagyta pártját 2017-ben.

Erika Steinbach a távozásakor egy olyan képet tett ki az egyik közösségi oldalára, amelyen a képzeletbeli Németországot ábrázolják 2030-ban. Ezen azt kérdezik színes bőrű emberek egy szőke kislánytól, hogy hát te meg honnan jöttél.

Az illusztráció lehet, hogy túlzó, de az biztos, hogy még megtippelni sem lehet, hogy hány millióan indulhatnak Európa felé, és hogy a népvándorlás milyen mélyre taszítja a keresztény kultúrájú országokat.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Orbán Viktor: Ne a szegény országokkal fizettesse meg Brüsszel a klímaváltozás elleni harcot!

Géza

A nem-szavazatok győztek Görögországban

info

1 elképesztő dolog, amiért mindenképpen menj el Prágába!

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!