Hirmagazin.eu
Főoldal » Újabb magyar színésznő a nemzetközi hírnév kapujában
Kultúra Média és szórakozás

Újabb magyar színésznő a nemzetközi hírnév kapujában

Hatalmas sikerrel, óriási érdeklődés kíséretében mutatták be május 30-án, szombaton az impozáns párizsi Le Grand Rex filmszínházban a L’Ideal című filmet a magyar származású, de Los Angelesben élő színésznő, Barabás Nikolett szereplésével. A filmet Frederick Beigbeder, világhírű filmrendező jegyzi. Hivatalos bemutatója június 15-én lesz Franciaországban.

Újabb magyar színésznő a nemzetközi hírnév kapujában
Audrey Fleurot, Gaspard Proust és Barabás Niki

Egy fiatal Édesanya Olga (Barabás Nikolett) castingra viszi gyönyörű kislányát, ahol a főnök nem más, mint Octav, (Gaspard Proust), aki nem mellesleg a kislány édesapja. Ez a nemvárt fordulat teljesen megváltoztatja Octav életét, aki egészen kislánya felbukkanásáig falta az életet és a nőket. Rengeteget szórakozott, élvezte a csillogást, a gazdagságot, a sok pénzt. Gyermekének váratlan felbukkanása azonban felébreszti benne az apai érzéséket. Megtanulja becsülni az életet, megtalálja az igazi boldogság kulcsát. Frederick Beigbeder – elismert rendező, bestseller író és a Lui című magazin főszerkesztője – legújabb filmje felrántja a leplet a modellvilág buktatóiról, hátat mutat a csillogásnak és fényűző életmódnak, felnyitja mindenki szemét, megmutatja az élet igazi értékeit – ami nem a szépség, gazdagság és csillogás.

„A filmforgatás életem egyik legnagyobb élménye volt, és nagyon boldog vagyok, hogy én kaphattam a L’Ideal című filmben az egyik szerepet – meséli Niki. Az egész csodálatos volt. Fantasztikus emberekkel dolgozhattam együtt, akikkel kellemesen összecsiszolódtunk. A forgatás alatt egyszer sem volt nézeteltérés közöttünk, mindenki egyet akart és senki sem harcolt a másikkal – osztotta meg élményeit a színésznő, aki a rendezőről, Frederick Beigbederről is elismerően nyilatkozott: „Ő egy lenyűgöző, csodálatos és őszinte ember. Pozitív, elfogadó, humoros, haladó szellemű. Csupa öröm és boldogság vele a forgatás”.

A filmben Niki mellett még olyan neves színészek kaptak szerepet, mint például Audrey Fleurot, aki a moziban Octav asszisztensét játssza, illetve Olga (Niki) szerelmét alakítja. Audrey fiatal kora ellenére, már sok világhírű filmben is játszott. Láthattuk őt Életrevalókban, számos Woody Allen filmben, de Audrey Tautou oldalán is szerepelt már a Nathalie második életében.

 

forrás: anna.hu

Hasonló hírek

Budapest TV, M1 híradó, kínos interjúk és elszólások és egy kis népszopás… – videó

Géza

Megható VIDEÓ! A vőlegény is elsírta magát, amikor a menyasszony elkezdett énekelni!

Edit

Három bemutató februárban a Nemzeti Színházban

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------