Image default
Sporthirek

Újabb magyar siker a XV. Rendőr Judo Európa Bajnokságon – képek, videó. Gratulálunk rendőreinknek!

A rangos nemzetközi judoverseny egyéni küzdelmeiben összesen négy bronzérmet szereztek rendőreink (2019. 05. 11., szo – 19:25, Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság)

A második versenynapon, 2019. május 11-én, tovább folytatódtak az egyéni küzdelmek a győri Olimpiai Sportparkban megrendezett XV. Rendőr Judo Európa-bajnokságon

Ezen a napon a nagyobb súlycsoportokban versenyző férfiak és nők léptek tatamira. A lelátókon szurkolók mindkét versenynapon színvonalas és sportszerű küzdelmeknek, nagy összecsapásoknak lehettek tanúi.

Kisebb-nagyobb sérülések történtek ugyan pénteken és szombaton is, azonban a rendezvényt felügyelő állandó orvosi stáb, valamint az őket segítő győri police medic képzésben részesült rendőrök gyorsan elsősegélyben részesítették a sérülteket.

Egy versenyzőt a mentőszolgálat munkatársai további vizsgálat miatt kórházba vittek.

A pénteki három bronzérem mellett, szombaton újabb magyar sportoló sikerének örülhetett a hazai szurkolótábor. A 90 kilogrammos súlycsoportban Nerpel Richárd, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem harmadéves hallgatója, ismét harmadikként állhatott fel a dobogóra.

police

Hasonló hírek

Vb-résztvev#337; az U19-es csapat – MTI

info

Cseh László aranyérmes 200 m vegyesen! – MTI

info

1. MX KIDS CHALLENGE ESZTERGOM

Edit