Hirmagazin.eu
Főoldal » Újabb kitiltások Washingtonból: ezúttal venezuelaiak kaptak beutazási tilalmat
Külföld

Újabb kitiltások Washingtonból: ezúttal venezuelaiak kaptak beutazási tilalmat

kitiltas venezuella
Forrás: MTI | 2015. 02. 02. 21:36:48

Egy külügyi szóvivő alaptalannak minősítette és visszautasította Nicolás Maduro venezuelai elnök nyilvánosan hangoztatott vádját, hogy Joe Biden amerikai alelnök áll a venezuelai kormány aláásására szőtt tervek mögött.
Az amerikai külügyminisztérium “vízumkorlátozásokat” hozott hétfőn meg nem nevezett jelenlegi és volt venezuelai kormányzati tisztségviselők ellen, akik nem kívánatosak az Egyesült Államokban különféle típusú visszaélések miatt

A külügyminisztérium rövid közleménye szerint ezek az emberek felelősséget viselnek a korrupcióért vagy emberi jogi visszaélésekkel hozhatók kapcsolatba, és a beutazásuk nem kívánatos az Egyesült Államokba. A tilalom kiterjed a közvetlen hozzátartozóikra is. Világos üzenetet küldünk az emberi jogok megsértőinek és azoknak, akik hasznot húznak a korrupcióból – hangsúlyozta a minisztérium.

Egy külügyi szóvivő emellett alaptalannak minősítette és visszautasította Nicolás Maduro venezuelai elnök nyilvánosan hangoztatott vádját, hogy Joe Biden amerikai alelnök áll a venezuelai kormány aláásására szőtt tervek mögött.
Kép: Google

Hasonló hírek

Rendőrök és bevándorlók csaptak össze Spanyolországban

info

Meghökkentő fotók a kiszáradó Velencéről! Szárazra kerültek a gondolák!

Mazsi

Tegnap este kiraboltak egy bankfiókot

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------