Főoldal » Újabb kegyetlen migránsgyilkosság történt a sógoroknál
Külföld

Újabb kegyetlen migránsgyilkosság történt a sógoroknál

Nagy erők­kel ke­res­nek az oszt­rák rend­őrök egy 17 éves afgán mig­ránst. A gyanú sze­rint ő öl­hette meg több kés­szú­rás­sal a 16 éves ex­ba­rát­nő­jét. A lánnyal a szo­bá­já­ban vé­gez­tek, az édes­anyja ta­lált rá a holt­tes­tére.

A 40 ezer lakosú osztrák várost, Steyrt brutális gyilkosság híre rázta meg hétfő reggel. A hatóságok közlése szerint vasárnap este egy 17 éves afgán migráns látogatta meg volt barátnőjét, Michelle F.-et. A rendelkezésre álló információk szerint a fiatal pár se veled, se nélküled kapcsolatban volt, amit az afgán bevándorló nem akart elfogadni.

Újabb kegyetlen migránsgyilkosság történt a sógoroknál
Kevesen gondolták volna, hogy idáig fajul a tinik románca.

A nyomozás jelenlegi állása szerint a fiatalok összeveszhettek a lány szobájában, aminek következtében Saber A. előkapott egy kést, majd azzal többször hátba szúrta szerelmét.

Újabb kegyetlen migránsgyilkosság történt a sógoroknál 1
Itt még nagy volt a boldogság Michelle és Saber között.

 

Az áldozat édesanyjának gyanús volt, hogy még este 11-kor sem ment haza a fiú, így be akart menni lánya szobájába, hogy megnézze, mi a helyzet. A bejutás azonban nem volt egyszerű, mivel az ajtó el volt torlaszolva egy fiókos szekrénnyel. Nagy erőlködés után azonban sikerült elmozdítani a nehéz bútordarabot Michelle nővérének segítségével, majd meglátták, hogy a lány vérző szájjal fekszik az ágyában. Ezt követően derült csak ki a sokkos állapotba került családtagok számára, hogy a lány hátán több szúrt seb is van.

Az anya azt mondta a rendőröknek, hogy a szoba ablaka tárva nyitva volt, így minden jel arra utal, hogy a 17 éves afgán ott szökött meg a gyilkosság után. Az osztrák rendőrség elfogató parancsot adott ki a migráns ellen, egyelőre azonban még nem sikerült elfogni. Annyit azonban tudni lehet, hogy Saber A. telefonjának cellainformációit utoljára Bécsben sikerült bemérni, az afgán fiatal tehát feltehetően az osztrák fővárosban bujdokol.

Újabb kegyetlen migránsgyilkosság történt a sógoroknál 2
A 17 éves Saber A.-t keresi egész Ausztria.

Az áldozat 18 éves nővére egy nyilvános Facebook-posztban is kifejezte gyászát. Ebben azt írja, hogy Michelle volt a legjobb húg a világon, és aki ezt tette vele, az hozza vissza az élők sorába.

Örökön örökké szeretni foglak! Nem tudom felfogni, ami történt, egyszerűen nem megy ki a fejemből az a szörnyű látvány

– írta bejegyzésében a nővér.

Kulturális különbségek miatt gyilkolnak

Ausztriában és Németországban is egyre több olyan esetre derül fény, melyek során azért kell meghalnia egy fiatal lánynak, mert bevándorló barátja nem tudta magát túltenni a szakításon. Ez elsősorban abból eredhet, hogy a muszlim világban a nőket értéktárgynak tekintik, akiknek vajmi kevés önálló döntésük lehet. Így egy muszlim számára teljesen idegen élethelyzetet jelent az, ha egy nő szakít velük. A Korán így rendelkezik a férfiak és nő közti kapcsolatról:

A férfiak fölötte állnak a nőknek (4:34) 

Házasságtörés elkövetésekor a nőre halál vár, míg a férfit, ha megbánja, bántatlanul kell hagyni (4:16)

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Egy teljes hónapra betiltják a Facebookot ebben az országban!

Mazsi

Grizzly mart halálra egy ezüstásót

Géza

Amerikában megőrült a koronavírus, 64 év alattiak veszélyben

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------