Hirmagazin.eu
Főoldal » Újabb hírek érkeztek Leventéről: rohamtempóban javul az SMA-s kisfiú állapota – videó
Egészség - betegség

Újabb hírek érkeztek Leventéről: rohamtempóban javul az SMA-s kisfiú állapota – videó

Mint ahogyan arról a Blikk is beszámolt, Levente nemrégiben megkapta a 700 millió forintba kerülő Zolgensma génterápiát a budapesti Bethesda Gyermekkórházban, ám az orvosok szigorú karantént írtak elő a fiúcskának, emellett fontos volt az is, hogy a kórház közelében maradjon, ha esetleg a gyógyszernek bármiféle mellékhatása jelentkezne.

Levi tehát a kezelés után az anyukájával – elzárva a külvilágtól – egy albérletben maradt, míg az édesapja és nővére, Hanna Fejér megyei otthonukban tartózkodnak.

A napokban az anyuka egy videót tett közzéa közösségi oldalukon, amin Levente egyedül emeli fel a lábát. Viktória szerint ez eddig a fiúcskának csak segítséggel sikerült.

„Nekünk ez hatalmas előrelépés, hiszen eddig egyedül nem tudta a lábát felemelni, csak segítséggel. A napokban többször egyedül is sikerült neki. Apró dolognak tűnik, de nekünk ez újdonság. Korai lenne kijelenteni, hogy ez már a Zolgensma hatása, mert mint sokan tudjátok, Levi túl van 5 Spinraza kezelésen.”

Néhány nappal ezelőtt kiderült az is, hogy Levente minden bizonnyal már otthon töltheti a karácsonyt szerettei körében, ami azért is nagyon fontos a család számára, mert a kicsinek december 20-án lesz a második születésnapja.

Az anyuka tegnap este az RTL Híradójában mondta el, hogy Levente állapota napról napra jobb.

– Nagyon sokat erősödött, és két-három napja észrevettem azt is, hogy Levi – aki hason nem tudta felemelni a fejét – most már próbálkozik vele és pár másodpercig meg is tartja. Nagyon ügyes!

A korábban nyűgös és ijedős kisfiúnak az anyukája szerint a kedélye is megváltozott, amióta rádöbbent, hogy egyre több mindenre képes.

https://www.facebook.com/szamler.viktoria/videos/2357684497677238/

A család bízik benne, hogy Levente valóban otthon töltheti a karácsonyt, ami idén minden bizonnyal sokkal pozitívabb hangulatban telik majd, mint tavaly, ugyanis egy évvel ezelőtt ilyenkor tudták meg Viktóriáék a kisfiú betegségét.

Boldog 2. Advent Vasárnapot Kívánunk!
Levivel mi is meg gyújtanánk a második gyertyát, de még mindig nincs mivel 😀 Apának elfelejtettük mondani, hogy hozzon gyújtó eszközt… Nagyon várjuk, hogy a 4. gyertya égjen, hiszen, akkor már OTTHON LESZÜNK HANNÁVAL ÉS APÁVAL. Úgy alakult, hogy Levi szülinapját és a karácsonyt mégis otthon tölthetjük, szigorú karantén mellett továbbra is. Nem jöhet hozzánk senki, és mi sem mehetünk sehova. Mégis, ez lesz a legszebb karácsonyunk. Ennél nagyobb ajándék nem is kell, hogy mi négyen együtt lehetünk. A legnagyobb ajándékot pedig már Tőletek, jóakaratú emberektől megkaptuk, hiszen a gyógyszerre összegyűjtött összegnek hála, Levi élete örökre megváltozhat. Idén nagyon sok Angyal fogott össze, hogy ezt a Csodát megélhessük!
A tavalyi karácsonyunk szomorú volt és feszült, kétségek között voltunk, hiszen akkor már tudtuk, hogy baj van, és nem volt kilátásunk a Csodára. Az akkori félelmet idén felváltotta a Remény.
Nem tudok elég hálás lenni, hogy ezt mind átélhetjük együtt, a fa alatt, Nektek köszönhetően! ♥️

A képen a következők lehetnek: 1 személy
A képen a következők lehetnek: 1 személy

Hasonló hírek

Eszméletlen, mit művel nyáron a bőröddel a szódabikarbóna!

Mazsi

Áttörést hozhat a lombikbébi-programban a magyar felfedezés

Edit

Azt hiszed ez egy gyom? Tévedsz, ez az egyik leggyógyítóbb erejű növény a világon!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------