Főoldal » Újabb háború a küszöbön? Steiner Kristóf keményen beszólt Bódi Sylvinek
Bulvár

Újabb háború a küszöbön? Steiner Kristóf keményen beszólt Bódi Sylvinek

Bár a modell kikapcsolta az instagramos hozzászólási lehetőséget, a Facebook még hozhatott meglepetést.

Bódi Sylvi eredeti posztjában a koronavírus-fertőzés ügyében igencsak sajátos álláspontot foglalt az Instagram-oldalán, aminek hatására az ország egy része felkapta fejét. A posztot azóta újragondolta kicsit, de az Index oldalán még elérhető az eredeti bejegyzés.

Mivel az Instagram-oldalán már nincsenek kommentek, miután letiltotta a hozzászólási lehetőséget, így Steiner Kristóf például írt egy posztot a saját Facebook-profilján, amit kommentben linkelt be Bódinak.

Az eredeti posztban Steiner egy olyan fotót mutat, amelyen Kínában ajánlanak egy divatmunkát a modellnek:

Mindenki nyugodjon le a [email protected], találtam egy visszautasíthatatlan, testhezálló, jól megérdemelt melólehetőséget a mi Nemzeti Modellünknek, Bódi Sziszusnak. :D

– írta Steiner.

Mindenki nyugodjon le a p!ts@ba, találtam egy visszautasíthatatlan, testhezálló, jól megérdemelt melólehetőséget a mi…

Közzétette: Kristóf Joseph Steiner – 2020. február 12., szerda

Aztán a kommentek közt felbukkant Anry Soós Évának, a JOY magazin korábbi főszerkesztőjének a véleménye is, amelyben megmutatott egy beszélgetést, ahol valaki azt kéri számon, miért foglalkoztatta a magazin Bódit, ha nem értenek egyet az álláspontjával. Anry Soós Éva pedig válaszolt is:

Sylvi nem azért szerepelt NÉHÁNYSZOR a JOY-ban, mert mi annyira rajongtunk érte, hanem mert szerepeltetni KELLETT a kiadóval közös portfolióba tartozó Playboy miatt. És a JOY pont arra volt jó, hogy egy kicsit kozmetikázza a playmate imidzsét

– írta, miután szerinte sem elfogadható egy ilyen rasszista véleménynyilvánítás. Hozzáfűzte: igencsak nehezen hihető, hogy a modelltől itt csak egy véletlen balesetet észlelhettünk, mert sokkal inkább egy rögzült értékrend nyilvánult meg – írja a 24.hu.

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Fotó: RAS-Archív

Hasonló hírek

Kiderült Bud Spencer titka: ez állt a hatalmas pofonjai mögött

Mazsi

Nagy a baj: Aljas összeesküvést szőttek Lajcsi ellen!

Mazsi

Viccnek indult, de kegyetlenül megszívatta a barátnőjét az évfordulójukon

Edit