Főoldal » Újabb gyilkosság! Kettős emberölés Hódmezővásárhelyen! (A cikk videót tartalmaz)
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Újabb gyilkosság! Kettős emberölés Hódmezővásárhelyen! (A cikk videót tartalmaz)

Megölte szüleit egy helybeli nő és élettársa Hódmezővásárhelyen. A rendőrök a feltételezett elkövetőket egy órán belül elfogták, majd őrizetbe vették – hangzott el a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság témában tartott sajtótájékoztatóján.

A tájékoztatót 2018. május 26-án dr. Piros Attila r. dandártábornok, megyei főkapitány, dr. Rádi Norbert r. ezredes, bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettes és dr. Harkai István alezredes, Hódmezővásárhely rendőrkapitánya tartotta.

Ezen elhangzott, hogy egy hódmezővásárhelyi tűzesetről érkezett bejelentés 2018. május 25-én hajnalban. A kiérkező tűzoltók két holttestet találtak az ingatlanban.

A megalapozott gyanú szerint az áldozatokkal lányuk és annak élettársa végzett még a tűzesetet megelőzően. Őket a rendőrök a bejelentéstől számított egy órán belül elfogták, majd gyanúsítottként kihallgatták.

Ellenük több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságon.

A nyomozók a 47 éves nőt és az 53 éves férfit őrizetbe vették, majd az ügyészségen előterjesztetést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

További képek:

Forrás: police.hu

Hasonló hírek

Baleset miatt késésekre lehet számítani ezen a vasútvonalon

Géza

Illegálisan váltottak valutát (A cikk videót tartalmaz)

Géza

Hátborzongató rejtély: két hete tűnt el nyomtalanul egy állapotos budapesti nő! Aki látja, hívja a rendőrséget! Oszd meg!

Géza