Hirmagazin.eu
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Újabb fordulat a két éve eltűnt VV Fanni ügyében: döbbenetes dolgokra keresett rá korábban a neten a gyilkossággal vádolt B. László

Budapest ― Bár már közel két éve eltűnt Novozánszki Fanni (24), újabb döbbenetes információkat tudott meg a Blikk!

Úgy tudjuk, mielőtt a fiatal lány feltételezett gyilkosa találkozott Fannival, a laptopján rákeresett az „elkábítani” kifejezésre, ami arra utalhat, hogy ha a megölését nem is tervezte, mindenképpen cselekvőképtelenné akarta tenni későbbi áldozatát. Ezt támasztja alá az a kilenc másodperces kamerafelvétel is, amely a volt valóságshow-szereplő házának teremgarázsában készült. A felvételen B. László az ölében cipeli az alélt, hiányos öltözékű lányt, majd beteszi a bérelt autójába.

– Miután lezárult a nyomozás, az iratismertetésen betekinthettem az elkészült anyagok némelyikébe – árulta el a Blikknek Novozánszki Fanni családjának jogi képviselője, dr. Lichy József ügyvéd.

– Láttam végre azt a videót is, amin a férfi rogyadozó lábbal cipeli Fannit, látszik, alig bírja el a magatehetetlen lányt. Novozánszki Fanni hiányos öltözetben van a képen, a szoknyáját külön hozza magával a gyanúsított. Miközben viszi Fannit, még egy lakóval is találkozott, aki rákérdezett, mi történt a lánnyal. Erre azt felelte, hogy Fanni ittas, ezért kell így vinnie.

B. László kitart amellett, hogy nem ölte meg a volt VV-szereplőt /Fotó: Fuszek Gábor

A védő meggyőződése szerint Fanni valószínűleg már halott volt a kocsiban, hiszen B. László később felvett egy utast, aki a vallomása szerint a több mint 100 kilométeres út alatt az égvilágon semmit sem tapasztalt, ami gyanús lett volna neki.

– A megtekintett iratok nekem arra utalnak, hogy a gyilkosa megfojthatta Fannit, majd a testét valahol a Dunába dobhatta – mondta a Novozánszki család jogi képviselője. – Szeretném cáfolni azt a tévhitet is, hogy Fanni és B. László között szerelmi vagy akár baráti kapcsolat lett volna, hiszen a férfi álnéven jelentkezett be a lányhoz, aki valószínűleg nem fogadta volna, ha tudja, ki készül hozzá. Talán rájött, hogy B. pénzt akar kicsalni tőle, ő pedig nem akart adni neki. Annyi igaz, hogy egy közös ismerősük összeismertette őket, de miután Fanni átlátott a férfi szándékain, többször már nem akart találkozni vele. 

Dr. Lichy József ügyvéd az ismertetésen betekintett a nyomozati anyagba /Fotó: TV2

Ahogy a Blikk korábban megírta, Novozánszki Fanni 2017 novemberében tűnt el az otthonából. Egy héttel a bejelentést követően tartóztatták le B. Lászlót, akit a fiatal lány meggyilkolásával gyanúsítanak. A férfi házi őrizetben van, és továbbra is kitart amellett, hogy nem ő végzett a korábban a ValóVilágban szereplő lánnyal.

Jelzett a gép

A nyomozás kezdeti szakaszában B. László vállalta, hogy poligráfos tesztnek veti alá magát. Úgy tudjuk, a készülék többször is jelzett, értesüléseink szerint pozitív vagy megtévesztő választ adhatott arra a kérdésre, hogy vízbe dobták-e Fannit, illetve arra is, hogy elásták vagy elégették-e.

blikk

Hasonló hírek

Öszehangolt akcióban, magyar drogbárókat fogtak rendőreink! (A cikk videót tartalmaz) Oszd meg!

Géza

Megtalálták a Murába fulladt magyart

info

Borzalom! Ilyen szörnyen aljas módon próbálják megmérgezni a kutyákat Magyarországon ismeretlen személyek! Osztd meg!

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------