Hirmagazin.eu
Főoldal » Újabb fejlemény a férjét halálra gázoló nő elleni eljárásban
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Újabb fejlemény a férjét halálra gázoló nő elleni eljárásban

Folytatódik a férjét halálra gázoló, bántalmazott nő büntetőügye Szegeden, a másodfokú eljárásban bizonyítást kért a Szegedi Fellebbviteli Főügyészség.

Másodfokon, a Szegedi Ítélőtáblán bizonyítási eljárással folytatódik annak az erős felindulásból elkövetett emberöléssel vádolt üllési nőnek az ügye, aki még 2017. december 27-én délután gázolta halálra a férjét egy bántalmazásig durvult családi vita után – derült ki a Szegedi Fellebbviteli Főügyészség közleményéből. A főügyészség ugyanis csak a bizonyítást követően alakítja ki álláspontját addig is fenntartja a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség által kezdeményezett, a Szegedi Törvényszék ítélete elleni fellebbezést a bűnösség megállapítása és szabadságvesztés büntetés kiszabása érdekében

A Szegedi Törvényszék ugyanis jogos védelem miatt felmentette az erős felindulásból elkövetett emberölés bűntettével vádolt nőt, mivel úgy ítélték meg, hogy a nő jogos védelmi helyzetben volt.

A vád szerint 2017. december 27-én a késő délutáni órákban az Üllésen élő házastársak között konfliktus alakult ki, melynek során az ittas férj durván bántalmazta a feleségét. A nőnek sikerült kiszabadulnia, a ház előtt álló kocsiba beülnie, azzal akart elmenekülni a férfi elől. A férj azonban a kocsi elé állt, a nő őt rövid tolatással elkerülte, azonban a férfi újra az autó elé ugrott, ami után a nő a férjét elütötte, majd több méteren keresztül az autó alatt vonszolta. Amikor a kocsival megállt, az asszony telefonon kért segítséget a 112-es hívószámon, azonban mire a mentők kiérkeztek, a férje már halott volt.

A Szegedi Fellebbviteli Főügyészség a fellebbezést fenntartva bizonyítás felvételét indítványozta azzal, hogy az ügyre vonatkozó álláspontját a bizonyítási eljárás befejezése után terjeszti elő.

Az ügyben másodfokon a Szegedi Ítélőtábla fog dönteni.

infostart

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Undorító, amit a sükösdi temetőben művelt egy férfi, elkapták a zsaruk

Géza

Elrendelték három gyanúsított előzetes letartóztatását a Hungária Értékpapír Zrt. ügyében

info

Borzasztó dolog történt a börtönben a sólyi kislány fiatal gyilkosával

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------