Image default
Bulvár

Újabb fejezetéhez ért MC Hawer és a Gáspár család balhéja: kamerák előtt kért bocsánatot a zenész, de aztán olyat mondott, ami borítékolja, hogy még nincs lezárva az ügy

MC Hawer viccelődni próbált közösségi oldalán Gáspár Beáék autóbalesetén, amit a Gáspár család nem nézett jó szemmel.

Mint korábban megírtuk, MC Hawer hamar rádöbbent arra, hogy posztja mégsem olyan vicces, mint amilyennek gondolta, ezért gyorsan le is törölte azt, de túl későn, mert a családot addigra már magára haragította.

MC Hawer ma a Mokka műsorában kért elnézést a rossz ízlésű viccért:

“Ártatlan poén volt, elnézést kérek, ha megbántottam őt, a családját, bárkit a balesettel kapcsolatban. (…) Nem akartam a balesettel viccelődni, maga a kép volt poénos, de most már utólag belátom, hogy nem, ezért elnézést kérek” – mondta.

MC Hawer kitért arra is, nem örül annak, hogy Gáspár Bea alkoholistának nevezte, mivel bevallása szerint már 6 éve nem ivott alkoholt. Az előadó hozzátette, hogy az utóbbi években többen is támadták az alkohol iránti korábbi szenvedélye miatt, pedig már régóta tiszta. Véleménye szerint ő nem szándékosan bántotta meg Beáékat, ellenben a Gáspár családdal, akik szántszándékkal sértették meg.

“Ocsmány módon belém álltak, hogy ezt már én sem hagyom annyiban. Én nem akarok háborút vívni, ugyanúgy várom azt, hogy esetleg csak annyit mondjanak: bocs, Géza. Nekem ennyi elég” – magyarázta MC Hawer.

A videó itt érhető el!

Forrás: Blikk.hu/(Velvet)

Fotó: Varga Imre

Hasonló hírek

Lányok, ezt buktátok! Ő Zac Efron új barátnője

Mazsi

Ma 70 éves a Dolly Roll énekesnője – Felismered fiatalkori fotóin?

Géza

A 23 éves lány egy bikinis képet töltött fel magáról. Ha meglátod a teljes képet, az állad leesik!

Edit