Hirmagazin.eu
Főoldal » Újabb döbbenetes fejlemény: mégsem egyedül lakik Vajna Tímea?
Bulvár

Újabb döbbenetes fejlemény: mégsem egyedül lakik Vajna Tímea?

Ha jól értjük, Vajna Timi elképesztő jótékonyságról számolt be egy elejtett félmondatban.

Andy Vajna augusztus 1-jén ünnepelte volna 75. születésnapját, de a producer ezt már nem érhette meg: mint ismert a filmügyi kormánybiztos január 20-án, tragikus hirtelenséggel elhunyt. Kollégái egy budapesti hotelben kiállítással emlékeztek a producerre: filmes relikviákat, fotókat és posztereket mutattak be Andy Vajna hosszú és kalandos életéből.

Az eseményen váratlanul megjelent a producer özvegye, Vajna Tímea is, aki a hét eleji elképesztő interjúk után még mindig tartogatott meglepetéseket az őt faggató újságíróknak. Timi nem szólalt fel a kiállításmegnyitón, mert nem akarta, hogy „a nehezen gyógyuló sebek felszakadjanak”. Mint mondta, ha Andy élne, óriási bulit csaptak volna a 75. születésnapjára „táncosokkal és kaszkadőrshow-val, úgy, mint a hetvenedikre.”

Vajna Timi elárulta, esténként volt férje filmjeivel emlékezik Andyre, ám kiderült: mégsem olyan magányos a rózsadombi villában, ahogy eddig sejteni lehetett. „Most még velem laknak a házban a bejárónők, meg Andy sofőrje is, mert ő se tud hova menni, de magam vagyok, és annyira kilátástalan most a helyzet, hogy mi lesz, marad-e egyáltalán pénz Andy cégeiben vagy az »okosok« mindent kimenekítenek” – mondta a Blikknek Vajna Timi, aki már korábban pénzzé tette Andy hagyatékánat egy részét.

nlc

Hasonló hírek

Így repeszt a vízisín a hat hónapos kisfiú – VIDEÓ

Mazsi

Zaklatási botrány: Nem bujkálhat tovább Gothár, szerdán meghallgatják

Mazsi

A Kincsem miatt nem jöhet a baba Nagy Ervinéknél

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------