Image default
Bulvár

Újabb döbbenetes fejlemény: mégsem egyedül lakik Vajna Tímea?

Ha jól értjük, Vajna Timi elképesztő jótékonyságról számolt be egy elejtett félmondatban.

Andy Vajna augusztus 1-jén ünnepelte volna 75. születésnapját, de a producer ezt már nem érhette meg: mint ismert a filmügyi kormánybiztos január 20-án, tragikus hirtelenséggel elhunyt. Kollégái egy budapesti hotelben kiállítással emlékeztek a producerre: filmes relikviákat, fotókat és posztereket mutattak be Andy Vajna hosszú és kalandos életéből.

Az eseményen váratlanul megjelent a producer özvegye, Vajna Tímea is, aki a hét eleji elképesztő interjúk után még mindig tartogatott meglepetéseket az őt faggató újságíróknak. Timi nem szólalt fel a kiállításmegnyitón, mert nem akarta, hogy „a nehezen gyógyuló sebek felszakadjanak”. Mint mondta, ha Andy élne, óriási bulit csaptak volna a 75. születésnapjára „táncosokkal és kaszkadőrshow-val, úgy, mint a hetvenedikre.”

Vajna Timi elárulta, esténként volt férje filmjeivel emlékezik Andyre, ám kiderült: mégsem olyan magányos a rózsadombi villában, ahogy eddig sejteni lehetett. „Most még velem laknak a házban a bejárónők, meg Andy sofőrje is, mert ő se tud hova menni, de magam vagyok, és annyira kilátástalan most a helyzet, hogy mi lesz, marad-e egyáltalán pénz Andy cégeiben vagy az »okosok« mindent kimenekítenek” – mondta a Blikknek Vajna Timi, aki már korábban pénzzé tette Andy hagyatékánat egy részét.

nlc

Hasonló hírek

Elképesztő: Részegsége miatt írták el Koós János anyakönyvi kivonatát!

Mazsi

Magánéleti kudarcairól vallott a magyar tévés

Mazsi

Őszintén vallott Stohl András

Edit