Hirmagazin.eu
Főoldal » Újabb brutális muszlim támadás keresztények ellen egy nyaralóhelynél
Külföld

Újabb brutális muszlim támadás keresztények ellen egy nyaralóhelynél

Szomorú és egyben mélységesen felháborító, hogy az iszlámkultúra egyes hívei még egy ilyen helyen sem viselik el a keresztények jelenlétét.

A görög tengerparton nyaraló magyar turistáknak valószínűleg fogalmuk sincs arról, hogy Larissza város szomszédságában egy menekülttábor van.

Újabb brutális muszlim támadás keresztények ellen egy nyaralóhelynél

Ezt két évvel ezelőtt egyszer már bezárták, de az idén újra megnyílt, és körülbelül ezren laknak benne. A felük szíriai, a negyedük Irakból érkezett, a többiek egyéb országokból. A Koutsochero táborban iraki keresztényeket is elszállásoltak, akiknek bibliaórákat is tartott a “222 Ministries International” nevű, keresztény vallást támogató szervezet.

Ők jelentették, hogy

egy késekkel és kövekkel felfegyverkezett muszlim csoport brutálisan megtámadta a keresztényeket az elmúlt napokban. Közülük két főt kórházba kellett szállítani, habár a 30-40 fős csőcselék meg akarta akadályozni, hogy a mentő bemenjen a táborba.

Két nőt és két kisgyereket szintén késsel fenyegettek meg. Kafirnak /”hitetlennek”/ nevezték őket azt üvöltözve, hogy hagyják el a menekülttábort… A néhány helyi rendőr semmit sem mert tenni ellenük, de később a keresztényeket átszállították egy másik táborba.

Forrás: Voiceofeurope

Hasonló hírek

Pár perc alatt öntötte el Davenportot a Mississippi folyó – videó

Géza

Ismét lecsapott a Boko Haram, sok a halott és a sebesült

info

Noam Chomsky: “Szakadék felé tart a világ” (+Videó)

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------