Image default
Bulvár

Újabb botrány: kemény dolgokkal vádolják Robert De Nirót

Több millióra perli Robert de Nirót korábbi asszisztense, aki azt állítja: a 76 éves színész úgy bánt vele, mintha csak a “munkahelyi felesége” lett volna.

Nemi megkülönböztetés és zaklatás miatt perli korábbi asszisztense Robert De Nirót. Chase Robinson, aki egykor a 76 éves színésznek dolgozott, összesen 12 millió dollárra, vagyis körülbelül 3,6 milliárd forintra perli De Nirót, aki ezt megelőzően Chase ellen már tett jogi lépéseket. A 37 éves korábbi asszisztens azonban most azt állítja, a színész úgy bánt vele, mintha csak a “munkahelyi felesége” lett volna: Chase-nek állítólag Robert De Niro hátát kellett vakargatnia, az ingeit is be kellett gombolnia, de még a szennyesét is ki kellett mosnia, és a porszívózás is az ő feladata volt. Ráadásul akarata ellenére is fizikai kontaktust létesített vele – írja a Female First.

Chase Robinson továbbá azt mondta: Robert De Nirónak szokása volt szajhának nevezni őt a 11 év alatt, míg neki dolgozott, ráadásul sokkal kevesebb fizetést is kapott férfi munkatársainál, akik ugyanazt végezték munkájukként, mint ő.

“Robert De Niro görcsösen ragaszkodik a régi szokásokhoz. Nem fogadja el, hogy a nőket és a férfiakat egyenlően kellene kezelni. Nem érdekli őt, hogy a munkahelyen a nemi alapon történő megkülönböztetés törvénybe ütköző” – olvasható a korábbi asszisztens keresetében.

De Niro ügyvédje teljességgel abszurdnak tartja a színésszel szemben felhozott vádakat.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: Northfoto

 

Hasonló hírek

Szokatlan leánybúcsút tervezett, fergetegesre sikerült

Edit

Bevallotta: pszichológus segítségét kérte a magyar sztár!

Mazsi

Két hét múlva megműtik Pataky Attilát

Mazsi