Hirmagazin.eu
Főoldal » Újabb botrány: kemény dolgokkal vádolják Robert De Nirót
Bulvár

Újabb botrány: kemény dolgokkal vádolják Robert De Nirót

Több millióra perli Robert de Nirót korábbi asszisztense, aki azt állítja: a 76 éves színész úgy bánt vele, mintha csak a “munkahelyi felesége” lett volna.

Nemi megkülönböztetés és zaklatás miatt perli korábbi asszisztense Robert De Nirót. Chase Robinson, aki egykor a 76 éves színésznek dolgozott, összesen 12 millió dollárra, vagyis körülbelül 3,6 milliárd forintra perli De Nirót, aki ezt megelőzően Chase ellen már tett jogi lépéseket. A 37 éves korábbi asszisztens azonban most azt állítja, a színész úgy bánt vele, mintha csak a “munkahelyi felesége” lett volna: Chase-nek állítólag Robert De Niro hátát kellett vakargatnia, az ingeit is be kellett gombolnia, de még a szennyesét is ki kellett mosnia, és a porszívózás is az ő feladata volt. Ráadásul akarata ellenére is fizikai kontaktust létesített vele – írja a Female First.

Chase Robinson továbbá azt mondta: Robert De Nirónak szokása volt szajhának nevezni őt a 11 év alatt, míg neki dolgozott, ráadásul sokkal kevesebb fizetést is kapott férfi munkatársainál, akik ugyanazt végezték munkájukként, mint ő.

“Robert De Niro görcsösen ragaszkodik a régi szokásokhoz. Nem fogadja el, hogy a nőket és a férfiakat egyenlően kellene kezelni. Nem érdekli őt, hogy a munkahelyen a nemi alapon történő megkülönböztetés törvénybe ütköző” – olvasható a korábbi asszisztens keresetében.

De Niro ügyvédje teljességgel abszurdnak tartja a színésszel szemben felhozott vádakat.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: Northfoto

 

Hasonló hírek

Caramel tündéri kislányától tuti elolvadsz!

Mazsi

Balázs Klári: „Amelyikünk előbb elmegy, annak lesz könnyebb”

Mazsi

Így ünnepelték a brit kiránynő “hivatalos” születésnapját – Galéria

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------