Image default
Bulvár

Újabb botrány a láthatáron? Harry és Meghan visszautasították a királynő meghívását

Harry Herceg és Meghan Markle visszautasították a királynő közös nyaralásra szóló meghívóját Balmoralba fiuk, Archie fiatal korára hivatkozva – noha nemrég Elton John-nál tettek látogatást.

A királynő minden évben meginvitálja családtagjait, hogy látogassák meg két hónapos pihenője alatt skóciai birtokán, Meghan és Harry azonban visszautasították ezt a meghívást. A The Sun forrása szerint a hercegi pár arra hivatkozott, hogy fiuk, Archie még túl fiatal egy ilyen utazáshoz, érdekes ellentmondás azonban, hogy a pár nem rég utazott Ibizára fiukkal együtt, majd Franciaországba, hogy meglátogassák Elton Johnt.

A hercegi pár nem is találhatna a királynő skóciai birtokánál nyugodtabb és elszigeteltebb helyet a pihenésre, amely 1982 óta képezi a brit királyi család tulajdonát. Az egész birtok körülbelül ötvenezer négyzetméteren terül el, és magában foglal szántóföldet, illetve erdős területeket is. A birtokon élnek továbbá vadállatok is – felföldi pónik, illetve szarvasok is. A tavalyi évben Meghan a várandósságára hivatkozva nem tudott ellátogatni a birtokra, így az idei alkalom lett volna az első látogatása ott.

Velük ellentétben a királyi család több tagja is tett látogatást a királynőnél Skóciában az elmúlt időszakban; Vilmos herceg és Kate Middleton augusztus végén jártak gyermekeikkel Balmoralban, Fülöp herceg pedig lányával, Anna hercegnővel, látogatott nem rég Skóciába.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: Getty Images

Hasonló hírek

Sírva kéri egy 15 éves lány Beyoncét, hogy ne perelje be

Edit

Ez a fotó mindent elárul Tóth Vera csodálatos fogyásáról! Gratulálunk!

Edit

Mindenkit lekörözött – az ő bikinis teste volt a legdögösebb

Mazsi