Főoldal » Újabb borzasztó csapás érte Stadler Józsefet
Bulvár

Újabb borzasztó csapás érte Stadler Józsefet

Gyá­szol St­ad­ler Jó­zsef, el­vesz­tette azt, aki szá­mára a leg­fon­to­sabb volt. Az akasz­tói ju­hászt 20 éves ba­rát­nője vi­gasz­talja…

Stadler Józsefnek meghalt az édesanyja, a 86 éves Kriszta néni. Madarason, az idősek otthonában ápolták, onnan vitték a szegedi kórházba, ahol pár órával később elhunyt.

Újabb borzasztó csapás érte Stadler Józsefet

Kisfiam, vigyél el innen, nem szeretek itt lenni, ezt ismételgette az édesanyám.

Én pedig megígértem neki, hogy hamarosan magamhoz veszem, csak érjen véget a bírósági procedúra. Egy éve a barátom irodájában lakom, ide nem hozhattam – mondta keserűen Stadler, akire nehéz napok várnak: a jövő héten lesz az utolsó bírósági tárgyalása, ahol be kell bizonyítania ártatlanságát.

– Ha felmentenek, új életet kezdhetek – tervezgetett. – Az étrendem hetven százaléka gyümölcs, mellette naphosszat magokat rágcsálok.

A tökmagnak is köszönhetem, hogy még mindig férfi vagyok, az ágyban sem maradok szégyenben. És hogy kinek kellek így, börtönviselten, kisemmizve? Elárulom: egy húszéves hölgyért dobog a szívem,

sőt ha túl vagyok a bírósági procedúrán, oltár elé is vezetem. Nem akarok egyedül megöregedni, rossz, ha nincs kihez szólnom – állította a Lokál-nak az egykori juhász.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Megdöbbentő sztori: erőszakkal fenyegették a taxisok az utast!

Mazsi

Két hét múlva megműtik Pataky Attilát

Mazsi

Bangó Margit: Istennek hála, nem vagyok rákos

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------