Hirmagazin.eu
Főoldal » Új üzletbe fog Lagzi Lajcsi – Barátai 250 milliós veszteségén segítene..
Bulvár

Új üzletbe fog Lagzi Lajcsi – Barátai 250 milliós veszteségén segítene..

Boldogasszonypuszta — Bár a koronavírus-járvány miatt meghirdetett karantént a mulatószenész is megérezte, mégis kollégáin próbál segíteni Galambos Lajos (60). Lajcsinak már sokéves tapasztalata van a különböző táplálékkiegészítőkkel, és úgy döntött, saját maga és ismert emberek által tesztelt termékeket dob piacra, a bevételéből pedig a sztárok is részesülnek majd.

Egyelőre nem szeretném megnevezni azt a tíz ismert embert, aki részt vesz velem ennek a cégnek az elindulásában, de tudom, milyen nehéz helyzetben vannak, akik most csak a zenéből, a színházból élnek.

Nekik szeretnék segíteni, hiszen jómagam is sok tízmilliót buktam a fellépések elmaradásával. Ezek a művészek összesen 200-250 milliótól estek el az elmúlt több mint egy év alatt, szeretném, ha valamicskét kereshetnének egy olyan dologgal, ami az egészségüket is támogatja – árulta el a Blikknek Lajcsi, aki saját tapasztalatból tudja, milyen nehéz helyzet az, amikor az ember rá van szorulva a jövedelemre, de nem akar „koldulni”.

Mindenki ezt olvassa most!

Amikor a pályámat kezdtem, utcazenészként próbáltam megkeresni a betevőt, de nem akartam koldulni, ezért kitaláltam, hogy kazettákat árulok, így máris jobb szájízzel fogadja el az ember, amit kap. Kitűztem magam elé, hogy szeptembertől decemberig eladok 300 kazettát. Én magam lepődtem meg a legjobban, amikor ezt egy nap alatt teljesítettem. Mindig egyre nagyobb üzleti tervet tűztem ki magam elé. A mostani vállalkozással kapcsolatban is azt vallom, semmi probléma azzal, ha egy előadó a kemény munkával megszerzett ismertsége révén népszerűsít egy terméket, amit ráadásul maga is kipróbált. Hisz a megélhetésre mindenkinek szüksége van, és hazudik, aki azt mondja, nem viselte meg anyagilag ez az időszak.

A zenész egy teljes termékcsaládot álmodott meg, amelynek minden tagja engedélyezve van.

– Lesznek krémek, vitaminok, fogyasztószerek, táplálékkiegészítők, mind exkluzív termék. Sőt a májusban induló webshopban olyan kannabiszolaj is kapható majd, amit olyan ismert ember tesztelt, aki kábítószer-fogyasztó volt, de ennek köszönhetően nincsenek elvonási tünetei.

Fontos leszögezni, az olaj nem tartalmaz kábítószert, viszont az egészségre kedvező a hatása – jelentette ki Lajcsi, aki nem tagadja, ő sem jár rosszul az üzlettel.

– Egy Kossuth-díjas előadótól nyilván nem lehet elvárni, hogy adminisztráljon vagy dobozoljon, ezért ezeket én és a mögöttem lévő csapat intézi. Természetesen mindannyian részesednek a forgalomból, és a termékek ára is kedvező lesz, így a fogyasztók is jól járnak.

Kedveld és ajánld a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Diplomázhatna fogyókúrákból

Lajcsi néhány éve 30 kiló túlsúlytól szabadult meg és számtalan diétát, fogyókúrát, táplálékkiegészítőt kipróbált. – Diplomázni tudnék a fogyókúrákból és abból, mi kell ahhoz, hogy az ember tartósan és egészségesen fogyjon. Álltam már a rossz oldalon és tapasztaltam meg az árnyoldalát a meggondolatlan koplalásnak. Ma már azonban pontosan tudom, hogy egy diéta sosem lehet egészségtelen, és nem csak a leadott kilók számítanak. A szervezetnek például az állati eredetű zsiradékra is szüksége van, én minden reggelemet két gramm töpörtyűvel kezdem – tette hozzá Lajcsi.

blikk

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Elhunyt Jennifer Aniston édesanyja

Edit

Sokkoló felvétel: az óvónők örömködve nézték, ahogy a gyerekek péppé verik egymást (A cikk videót tartalmaz)

Géza

Újabb árvákat fogadna örökbe a színésznő

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!